• Köp Adria husbilar hos Västkustens Husbilscenter
  • Köp Adria husbilar hos Västkustens Husbilscenter

Adria husbilar

När du är ute på vägarna så ser du dem överallt, Adria husbilar. Ägare till en Adria vet att de har gjort ett bra val till en utmärkt husbil. Med välplanerat utrymme, genomtänkta detaljer och med en utformning som är gjord för att prestera så blir resultatet inte annat än toppklass.

Med modellserier som Sonic, Matrix, Coral, Compact och Twin så finns det en modell som kommer att göra dig nöjd, länge. Som bas används Fiat Ducato på de flesta modellerna, så du vet att du får en pigg husbil med mycket förarassistans och körglädje. Förutom den fantastiska körkomforten så har Adria designat husbilar som gör att du kan njuta av att sova bekvämt och gott om nätterna.

Adria husbilar gör din semester extra bekväm

Är det dags att förhöja kvaliteten på semestern med en husbil? Västkustens Husbilscenter är proffs på husbilar. När vi säljer en begagnad husbil så har den först fått tagit sig igenom vårt kvalitetstest med beröm. Därefter är den prissatt med ett pris som oftast ligger upp till 20 % lägre än på andra ställen. Och som en ytterligare kvalitetsåtgärd så säljer vi heller inga fordon som är äldre än fem år. Detta för att vi vill att husbilar sålda av oss både ska fungera bra och hålla en modern prestanda.

Modeller på Adria husbilar

Vårt utbud av begagnade Adria husbilar är i ständig förändring, och det finns några modeller som är extra eftertraktade. Därför vill presentera några av dem här.

Adria Sonic

Supreme, Plus eller Axess. Integrerade Sonic ger dig en husbil med sportig form och funktioner som erbjuder dig extra allt. Ren och skär lyx kan man säga. Sonic går att få i upp till 15 olika planlösningar, och upp till 5 sängplatser. Med bra värmesystem, god isolering och stort kylskåp kan du semestra både länge och året runt i en Sonic.

Adria Matrix

Halvintegrerade Matrix är Adrias ikoniska och mest storsäljande husbil. Med gott om plats och inspirerande lösningar kan du ta dig ut i världen på ett modernt och och bekvämt sätt. Matrix är oftast fullutrustade med allt du kan tänka dig av bekvämligheter, både i förarmiljön och i bodelen.

Adria Coral

Med Coral Supreme eller Plus börjar du inte att längta hem i första taget. För du har allt du kan tänkas önska i husbilen. Ett välutrustat kök, ett trevligt vardagsrum och en svårslagen sovkomfort. Lägg till mysbelysning och ett tilltaget mediacenter så är det svårt att inte ryckas med i tjusningen av att bo i husbil.

Adria Compact & Adria Twin

Compact Supreme och Plus är precis som det låter, kompakta och praktiska husbilar som låter dig glida fram smidigt i storstäder, eller när du ska utforska slingriga vägar. Utan att tumma på komfort, såklart. Adria har också en Van -”plåtis”- i form av Twin, som har tagit smidigheten för en husbil ännu ett steg längre.

Köp husbilar hos Västkustens Husbilscenter

Kom och prova våra Adria husbilar. Du hittar oss i Stenungsund, avfart 90 från E6. Kontakta oss gärna för mer information eller om du vill veta vilka Adria vi redo för leverans för tillfället.

Snabbanslutning