• Husbil, husbilar. Nya och begagnade hos Västkustens Husbilscenter
  • Husbil, husbilar. Nya och begagnade hos Västkustens Husbilscenter

Husbil Kungälv

Tjenare! Letar du efter en husbil i Kungälv? Då är det nära och bra för dig att ta en tur till Västkustens Husbilscenter i Stenungsund. Vi säljer nya och begagnade husbilar till rätt pris.

Sugen på husbil?

Det finns flera goda anledningar till att välja oss när du ska köpa husbil. Den första är att du kommer få utmärkt service. Den andra är att du får ett bra pris. Utöver det så får du bra garanti, på både ny eller begagnad husbil. Dessutom kan vi ordna med finansiering. När du ska köpa husbil i Kungälv så finns vi nära, Stenungsund ligger ju bara 20 minuter bort.

För bekväma resor

Vilken husbil som passar dig bäst beror lite på behov, smak och budget. Våra säljare kommer att hjälpa dig hitta ett exemplar som passar. De guidar dig rätt bland fiffiga funktioner, planlösningar och motoralternativ. Du kanske vill ha en kompakt husbil för två eller en exklusiv husbil för hela familjen, vi har alla varianter.

Begagnad eller ny husbil i Kungälv

Vi säljer nyare begagnade husbilar från klassiska husbilstillverkare som Kabe, Hobby, Adria, Bürstner m.fl. Fabriksnya husbilar kan du välja från våra båda premiummärken Pilote och Le Voyageur.

Västkustens Husbilscenter i Stenungsund

Förutom att vi säljer husbilar från välkända husbilstillverkare så har vi en bilverkstad för bil och husbil samt en bodelsverkstad. Så när det är dags att lämna in bilen eller husbilen på service eller reparation så kan du lämna den här hos oss. Välkommen att höra av dig vid frågor eller om du funderar på något annat som rör husbil i Kungälv.

Semestra med husbil i Kungälv och Marstrand

Kungälv förknippas ofta med Marstrand. Så när du reser med husbil i Kungälv är det lätt hänt att du hamnar på vägen dit. Och vi lovar dig att Marstrand är väl värt ett besök! Checka in husbilen på campingen och ta färjan över till Carlstens Fästning. Strosa runt i de små butikerna och njut sedan av en go middag. När natten kommer sover du gott i din egen husbil. Du kommer få dig en rejäl dos av livskvalitet!

För dig som gillar historia och fästningar så är också Bohus fästning ett populärt resmål för dig som färdas med husbil i Kungälv.

Snabbanslutning