• Husbil, husbilar. Nya och begagnade hos Västkustens Husbilscenter
  • Husbil, husbilar. Nya och begagnade hos Västkustens Husbilscenter

Husbil Vänersborg

Hallå där! Letar du efter en husbil i Vänersborg? Då passar det ju bra att vi har massor av både begagnade och nya husbilar till salu hos oss i Stenungsund. Vi finns mindre än en timme bort från dig, och här kan du göra ett fynd som verkligen gör det värt resan.

Ny eller begagnad husbil, Vänersborg

Västkustens Husbilcenter säljer nyare begagnade, eller helt nya husbilar som fortfarande har plasten kvar på madrasserna. Vilken du än väljer så ska vi göra allt för att du ska blir riktigt nöjd. Vår trevliga personal älskar att snacka om husbilar och att få förklara för dig hur allt fungerar.

Dessutom har vi satt trevliga priser på alla husbilar till salu. Du kommer förmodligen att bli förvånad när du ser att våra priser är uppemot 20% lägre här än hos andra husbilshandlare. Och när du sedan ser att vi även lämnar generösa garantier på begagnade husbilar så kommer du att bli övertygad om att du gjort rätt som valde oss till att förverkliga din dröm till husbil i Vänersborg.

Välj din husbil, Vänersborgare

Här på Västkustens Husbilscenter finns det många fina fordon att välja bland. Men du kan vara helt lugn, vi guidar dig rätt i husbilsdjungeln. Bland begagnade husbilar från Kabe, Hymer, Hobby, Adria, LMC, Bürstner m.fl så kommer vi att kunna hitta rätt husbil för dig.

Vi är auktoriserade återförsäljare av både Pilote och Le Voyageur om det är så att du önskar köpa en helt ny husbil.

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor.

Med en husbil blir det alltid hemester

Sov i din egen säng och njut av det hemmabryggda morgonkaffet i din egen solstol – vart du än är! Med en egen husbil får du frihet och upplevelser, samtidigt som du har alla dina favoritsaker nära till hands. Det bästa av två världar, alltså.

Hemester med husbil i Vänersborg

Vare sig du är Vänersborgare eller om du är på genomresa med husbil i Vänersborg så finns det mycket fint att se och uppleva i Lilla Paris. För Vänersborg lever verkligen upp till sitt smeknamn. Med närheten till Vänern och dess skönhet så kan du slappna av på riktigt. Ta med picknickkorgen och leta upp en fin strand. Ta en promenad i Skräckleparken, eller plocka fram fiskespöt och prova fiskelyckan! Ställplats för husbil i Vänersborg hittar du till exempel vid Vänersborgs gästhamn och marina.

Snabbanslutning