• Husbil, husbilar. Nya och begagnade hos Västkustens Husbilscenter
  • Husbil, husbilar. Nya och begagnade hos Västkustens Husbilscenter

Husbil Ljungskile

Vill du köpa husbil i Ljungskile? Då har du nära till oss på Västkustens Husbilscenter i Stenungsund. Från Ljungskile tar det inte ens 20 minuter hit med bil, följ E6 mot Göteborg och kör av vid avfart 90 vid Spekeröd. Strax därefter så ser du snart vår stora husbilsutställning samt tillhörande serviceverkstad och bodelsverkstad för husbil.

Uppfyll din husbilsdröm

Drömmer du om en husbil som rymmer hela familjen, eller om en husbil för resor på tu man hand? I vilket fall så har vi husbilen för dig. Välj bland olika planlösningar och antal bäddplatser. Våra husbilar lämpar sig för långa resor runtom i Europa eller för weekendresor inom Sverige – du bestämmer själv vart du ska åka! Med pigga motorer, bra köregenskaper och välgenomtänkta värmesystem så kan du semestra i husbil året om.

Köpa ny eller begagnad husbil, Ljungskile

När du kommer från Ljungskile och ska köpa husbil så hjälper vi dig att hitta rätt. Bland våra fabriksnya husbilar erbjuder vi breda modellprogram från både Pilote och Le Voyageur. Deras husbilar gör du bäst i att uppleva på plats här i butiken. Kom och provsitt bakom ratten och känn på de sköna bäddplatserna. Se den glänsande finishen och de perfekta materialvalen på interiören.

Nyare begagnade

Begagnade husbilar har vi också gott om. Vad vi har inne som begagnade fordon ändrar sig dagligen så utbudet varierar. Vi brukar sälja svenskarnas favoritmärken såsom: Kabe, Hobby, Knaus, Adria, Bürstner, LMC och Hymer. Som regel säljer vi inga begagnade husbilar som är äldre än fem år så man kan kalla dem nyare begagnade. Givetvis har vi kontrollerat och testat alla husbilar innan vi säljer dem vidare.

Ska du köpa husbil i Ljungskile, åk till Västkustens Husbilscenter i Stenungsund

Precis som det står i inledningen så finns vi nära dig i Ljungskile. Vi erbjuder dig vår kunniga personal, kvalitetssäkrade husbilar, bra garantier och dessutom förmånlig finanisiering när du köper en husbil av oss.

Att göra med husbil i Ljungskile

Den gamla kur- och badorten Ljungskile är perfekt att stanna till i med husbilen när du semestrar i Bohuslän. För det är fortfarande kurerande att bada i det salta vattnet i viken. I Ljungskile ligger Lyckorna, där kan man till exempel unna sig ett restaurangbesök och njuta av dagsfärska musslor.

Ska du stanna till med husbil i Ljungskile över natten så kan vi varmt rekommendera er att boka en av de unika campingtomterna på Anfasteröd Gårdsvik. Där är det så himla vackert och mycket att göra, så det kanske till och med blir flera nätter!

Snabbanslutning