HUSBIL KÖPES
  Läs GDPR- integritetspolicy.

  Sälj din husbil

  När det är dags att sälja husbilen så är det väldigt smidigt att göra det genom oss på Västkustens Husbilscenter. Gör det enkelt för dig själv och sälj din husbil med oss!

  Oavsett anledningen till att ni har tänkt att sälja er husbil så kan ni göra det enkelt och ta hjälp av oss. Vi kan köpa er husbil direkt och självklart betalar vi er direkt när ni lämnar husbilen till oss. I vissa fall kan vi till och med hämta husbilen hemma hos er.

  Sälj din husbil snabbt, tryggt och enkelt

  Hos oss kan ni räkna med en snabb och enkel försäljning av husbilen. Vi betalar er direkt till ert konto samtidigt som er husbil lämnas över till oss. Genom en försäljning av husbilen till oss så slipper ni i princip allt arbete som normalt krävs då man säljer sin husbil privat.

  Många känner en osäkerhet kring att sälja husbilen privat, bland annat på grund av att det oftast handlar om en stor affär rent ekonomiskt. Vi erbjuder er som vill sälja husbilen en enkel och trygg försäljning där ni får betalt för er husbil omgående. Ni slipper tidskrävande arbete med att sälja husbilen privat och kan vara trygga med att allt går till på ett korrekt sätt.

  Få betalt direkt och slipp utdragna förmedlingsprocesser

  Vid en husbilsförmedling lämnar man oftast ifrån sig sin husbil innan man som ägare har fått betalt för den. Vid en förmedling kan det även vara svårt att säga hur långt tid en försäljning kommer att ta och därmed också hur lång tid det tar innan man som ägare får betalt för sin husbil.

  Vi på Västkustens Husbilscenter kan erbjuda er som vill sälja husbilen ett direkt inköp, där ni som ägare får betalt omgående när husbilen lämnas över till oss.

  Använd vårt formulär för att sälja er husbil

  Fyll i formuläret här på sidan för att skicka in er intresseanmälan om att sälja husbilen.

  Vi får in många förfrågningar och vi har endast möjlighet att behandla er förfrågan om alla fält i formuläret är korrekt ifyllda samt att ert önskade försäljningspris är intressant. Vi arbetar främst med nyare husbilar vilket innebär att vi köper in husbilar som är max 5 år gamla.

  Vill ni veta mer om hur en försäljning av husbilen till oss går till så är ni självklart välkomna att kontakta oss för mer information.

  Snabbanslutning