HUSBIL KÖPES


  Sälj din husbil

  Är det dags att sälja husbilen? I så fall kan vi på Västkustens Husbilscenter hjälpa er. Vi har över 15 års erfarenhet av husbilsförsäljning och vi kan garantera er en trygg och smidig försäljning av er husbil.

  Sälj din husbil tryggt och enkelt

  Många känner en osäkerhet kring att sälja husbilen privat, bland annat p.g.a att det oftast handlar om en stor affär rent ekonomiskt. Vi erbjuder er som vill sälja husbilen en enkel och trygg försäljning där ni slipper att tänka på alla detaljer. Ni sparar er tid och kan vara trygga med att allt går till på ett korrekt sätt.

  Inköp eller förmedling

  När ni vill sälja er husbil så kan vi erbjuda er två olika upplägg:
  Inköp: Vi köper husbilen direkt av er och betalar in köpesumman direkt på ert konto (och löser eventuell kredit). Ägarbytet av husbilen sker således direkt vid överlämnande av husbilen till oss. 

  Förmedling: Ni lämnar in husbilen till oss och vi säljer husbilen åt er. Vi på Västkustens Husbilscenter sköter då alla moment som krävs för att sälja husbilen. T.ex annonsering, visning, kontraktsskrivning, finansiering, betalning, garantier och eventuella reklamationer efter köpet. När denna försäljning är genomförd får ni betalt för er husbil och vi löser er eventuella kredit. Vid genomförd försäljning tar vi betalt i form av en provision. 

  Vi diskuterar tillsammans med er vilket av ovan alternativ som passar er försäljning bäst.

  Använd vårt formulär för att sälja er husbil

  Fyll i formuläret här på sidan för att skicka in er intresseanmälan om att sälja husbilen.

  Vi får in många förfrågningar och vi har endast möjlighet att behandla er förfrågan om alla fält i formuläret är korrekt ifyllda, samt att ert önskade försäljningspris är relevant. Vi arbetar främst med nyare husbilar vilket innebär att vi i första hand köper in husbilar som är max 7 år gamla. Är din husbil äldre än så? Skicka oss gärna en förfrågan ändå – ibland gör vi undantag.

  Vill ni veta mer om hur en försäljning går till så är ni självklart välkomna att kontakta oss för mer information.

  Snabbanslutning