• Pilote Van - Köp den hos Västkustens Husbilscenter
  • Pilote Van - Köp den hos Västkustens Husbilscenter

Pilote Foxy Van

Pilote Foxy Van sticker verkligen ut som en tuff och pålitlig plåtis. Det är den perfekta lilla husbilen för två. Med denna kompakta husbil kan man ta sig fram överallt. Den är smidig och lättmanövrerad så slingriga vägar och trånga stadsmiljöer kommer inte att begränsa dig för destinationer att uppleva.

Utrustning i Pilote Foxy Van

Pilote Foxy Van är den lilla husbilen med de stora möjligheterna. Den byggs på ett baschassi från Fiat Ducato med multijet-motor så du får en pigg, miljöklassad och bränslesnål motor. Du får också en utmärkt vändradie och en hög säkerhetsklass i förarhytten. Pilote Foxy Van går att få standardutförande eller i det mer välutrustade premiumutförandet. Samtliga har vändbara pilotstolar, flera stuvutrymmen och praktiska lösningar som USB-uttag och LED-belysning överallt.

Vankollektionen

Vår kortaste van från Pilote, V540G mäter endast 5,41 meter. Trots den korta längden så rymmer den mycket, tack vare en smart planlösning med infällbar säng. I denna van kan fyra personer sitta och äta, eller koppla loss bordet och ta med sig det ut.

Skillnaderna på Pilotes lite längre V600-serie är främst lösningarna med sovplatser. V600G har en infällbar säng, medan V600J har 2 rymliga enkelsängar. Dessa går att göra om till en enda, bred säng om man önskar komplettera. I V600S finns det våningssäng och därmed sovplatser åt 4 personer. Dusch, handfat och wc hittar du i det välplanerade 3-i-1-badrummet.

De två längsta vanarna i Pilote Foxy Van serien är V630G och V630J. Även här ligger skillnaden mellan de båda som en större, infällbar eller två enkelsängar. En extra sovplats går att göra som tillval. I V630 får du ett rymligt kök och ett användarvänligt badrum!

Du kan läsa mer om Pilotes Foxy Van-kollektion på Pilotes egen hemsida.

När du ska köpa Pilote Foxy Van

En annan fördel med dessa små husbilar är att maxvikten är 3500 kg, så att i de flesta fall så kan de framföras med vanliga B-körkort. Men det finns undantag så kolla upp exakt vad som gäller för dig och just den husbilen du är intresserad av. Vi säljer både nya och begagnade husbilar från Pilote och en mängd andra fabrikat. Vi lämnar självklart garantier och vi kan dessutom erbjuda en bra lösning för finansiering av din nya husbil.

Västkustens Husbilscenter i Stenungsund

Västkustens Husbilscenter är auktoriserade återförsäljare av husbilar från Pilote. Välkommen att göra ett besök hos oss i butiken eller kontakta oss om du vill veta mer.

Snabbanslutning