• Husbil, husbilar. Nya och begagnade hos Västkustens Husbilscenter
  • Husbil, husbilar. Nya och begagnade hos Västkustens Husbilscenter

Husbilar säljes

Grattis! Du har nu hittat Västkustens bästa sida för husbilar säljes. Här hos Västkustens Husbilscenter i Stenungsund kommer du att få se ett stort urval av både nya och begagnade husbilar, vilket gör att du kommer garanterat att hitta en husbil som uppfyller din husbilsdröm.

Alla våra husbilar till salu är uppställda i Spekeröd, Stenungsund, men om du vill ha din nya husbil levererad till en annan ort så kan vi ordna det såklart. Välj och vraka bland alla husbilar för äventyrslystna par eller för familjer, både för de större och de mindre. Här finner du husbilar för användning året runt eller för en riktigt bekväm sommarsemester. Eller kanske för en fartfylld festivalsäsong som kommer att ge dig minnen för livet?

Du kommer att få se Sverige från en ny nivå

Det finns så mycket att se och uppleva, och det blir så mycket enklare med en husbil. Navigera dig fram på okända vägar och upptäck ställen som du inte visste fanns. Har du inte redan en egen husbil så är det väl dags nu? Vi har gjort det enkelt för dig genom att publicera alla objekt här bland husbilar säljes.

Begagnade husbilar säljes

Om du vill ha pengar kvar i plånboken till inträden, fikor och utemat på dina destinationer så kan det vara klokt att köpa en begagnad husbil. Många av våra begagnade objekt är i så gott skick att de känns som nya, bara att priset på dem är lägre. Västkustens Husbilscenter har dessutom gjort det till en vana att pressa begagnatpriserna till att bli riktigt bra för dig.

Vi säljer i första hand husbilar från kända märken, som till exempel: Adria, Bürstner, Laika, Dethleffs, Knaus, Pilote, Sunlight, Weinsberg och Le Voyageur, Carthago, Hymer, Carado, Hobby mfl. Innan våra husbilar säljes har vi gjort noggranna kvalitets- och funktionstest på dem.

Nya husbilar säljes

Vill du ha en sprillans ny husbil med plasten kvar på madrasserna, så ska du köpa en ny. Det är en sådan speciell känsla att få vara den första ägaren. Välj bland flera olika modeller från våra märken Laika, Bürstner eller Pilote. Dessa märken gör oss stolta, och vi är alltså auktoriserade återförsäljare för alla dessa märken. Dessa husbilar ger dig hög prestanda och en lyxig komfort. Innan du bestämmer dig för motor och tillval så får du gärna rådfråga oss, våra säljare står till tjänst med all sin expertis.

Så välj Västkustens Husbilscenter i Stenungsund. För en trygg affär!

Kontakta oss gärna så fort du har någon fundering. När du ska köpa husbil, så kan vi ordna med finansiering. Det gör vi via vår partner Santander. Och finansiering går att ansöka om för alla våra husbilar som säljes, vare sig den är ny eller begagnad. Efter köpet kommer du att få en stor frihet i ditt nya, mobila hem.

Tack vare vårt läge, som är precis vid E6 norr om Göteborg, så är det lätt att hitta hit. Förutom den stora husbilsutställningen så har vi en egen serviceverkstad när det är dags att serva din husbil. Dessutom hjälper vi dig gärna med att montera tillbehör och utrustning på din husbil.

Snabbanslutning