• Husbil, husbilar. Nya och begagnade hos Västkustens Husbilscenter
  • Husbil, husbilar. Nya och begagnade hos Västkustens Husbilscenter

Husbil Helsingborg

Drömmen, och vad som många längtar efter just nu är en husbil i Helsingborg. Så när semesterplanerna ska sättas och husbilssuget sätter in så ska du veta att Västkustens Husbilscenter i Stenungsund gör allt vad vi kan för att stå till din tjänst. Alla fina husbilar som vi har till salu ser du här på vår hemsida eller i vår butik hos Blocket.

Du är varmt välkommen som kund, även om Stenungsund ligger en bit bort. För vi kan leverera din husbil i Helsingborg, eller någon annan ort. Men om du vill klämma och känna på våra husbilar innan du bestämmer dig så följer du bara E6, ca 25 mil mot norr.

För upplevelserika semestrar

Ditt nya mobila hem kommer att ge dig så mycket glädje, och mängder av härliga upplevelser. Med en husbil i Helsingborg så är du fri att uppleva det du vill på det mest bekväma sättet. Fördelen med att ha en egen husbil på uppfarten är att då kan du alltid vara redo för avfärd mot nya, härliga destinationer. Dessutom slipper du tänka på att boka hotell eller att behöva spendera nätterna i ett kyligt tält. För med en husbil reser du alltid med både praktiskt kök och en skön säng!

Ny eller begagnad husbil, Helsingborg

Alla våra husbilar levererar körglädje och ett komfortabelt boende. Väljer du att köpa en ny husbil av oss så är det Le Voyageur och Pilote som vi är auktoriserade återförsäljare av. Bland våra begagnade husbilar så finns det alltid många fler fabrikat att välja mellan, vanliga husbilsmärken hos oss är: Knaus, Dethleffs, Adria, Kabe, Hymer och Bürstner.

Många av dem är fullt utrustade med praktiska tillberhör såsom cykelställ, solceller, markis och wifi. Annars så finns det mycket extrautrustning att komplettera med, vår bodelsverkstad monterar och installerar tillbehör på husbilar.

Västkustens Husbilscenter

Vi säljer husbilar till rätt pris. Nyare begagnade eller splitter nya. Välkommen att kontakta oss, eller gör ett besök i husbilsbutiken i Stenungsund.

På semester med husbil i Helsingborg

Med en husbil i Helsingborg är möjligheterna stora. Så häng på cyklarna där bak, kör längs med kusten och njut av den skånska naturen. Det finns gott om stränder och gårdsbutiker så du kommer inte att bli besviken. Lägg in utflyktsmål som Sofiero eller Fredriksdal i navigatorn. Ställplatser finns i Norra hamnen Marina eller i Råå. Eller varför inte ta dig över sundet och utforska Danmark?

Snabbanslutning