• Husbil, husbilar. Nya och begagnade hos Västkustens Husbilscenter
  • Husbil, husbilar. Nya och begagnade hos Västkustens Husbilscenter

Pilote Pacific

Pilote Pacific. Denna klassiska, halvintegrerade serie är en favorit hos många. En av de stora anledningarna till dess popularitet är att du kan välja mellan olika planlösningar, från infällbar säng till enkelsängar eller en mittsäng som kan justeras i höjdled. Det finns en Pacific som passar dig!

Essentiel eller Sensation?

Pilote Pacific finns i hela 21 modeller, och samtliga går att välja i någon av de två utrustningsnivåerna Essentiel eller den lite lyxigare Sensation. Och med en tillvalsmeny med nästan 100 ytterligare möjligheter så kan man väl säga att du kan få din Pacific precis som du vill. Du kan anpassa färg och material på inredningen, och färgen på karossen. Välj till snygga fälgar, en större motor och en rejäl mediaenhet så får du en av de fräckaste husbilarna som går att få tag på.

Pilote Pacific

Med högt i tak och med ett fantastiskt ljusinsläpp genom skydomen så känns husbilen inbjudande, ljus och fräsch. I de större modellerna finner du duschen i ett separat badrum, avskilt från både toaletten och vardagsrummet. Detta är oftast mycket uppskattat om man är flera som reser tillsammans. I köket kommer du att älska att laga mat. Med gott om utrymme för att vara i en husbil så får du plats med både kastruller och ett välfyllt skafferi. Pacific har även ett stort kylskåp, som gjort för att fylla upp med godsaker och svalkande drycker. I husbilen får du också stora tankar för både färskvatten och spillvatten.

Ett bra val, Pilote Pacific

Kör säkert och sov gott i din Pacific, året runt. Franska Pilote har skapat en husbil med mycket genomtänkta funktioner och en komfort som faktiskt är svår att slå. Pilote Pacific är lagom sval på sommaren och perfekt varm på vintern. Detta tack vare att den är välisolerad och har ett värmesystem från TRUMA. Pilote gör sina husbilar för att du ska få upptäcka världen!

P600 är den kortaste Pacific-modellen med sina 5,96 meter. P746 är den längsta, den mäter hela 7,45 meter. Däremellan finns P740, P726, P696, P690, P650 och P626. Och längden på dessa olika husbilarna tyder du genom modellbeteckningarna, i centimeter.

Västkustens Husbilscenter, auktoriserade återförsäljare

Det är så mycket vi vill visa och berätta om Pilote Pacific. Därför kan det vara en god idé att du gör ett besök här i butiken så att du får uppleva dem på riktigt. Vi är auktoriserade återförsäljare av Pilote och alla deras modeller. Oftast har vi flera olika hemma för omgående leverans, både nya och begagnade.

Självklart får du med bra garantier och ett bra pris när du köper en husbil av oss. Önskar du finansiering så kan vi lösa det också.

Välkommen in för lite husbilssnack, eller kontakta oss om det är något du funderar på kring våra husbilar.

Snabbanslutning