• Husbil, husbilar. Nya och begagnade hos Västkustens Husbilscenter
  • Husbil, husbilar. Nya och begagnade hos Västkustens Husbilscenter

Husbil Karlstad

Med en husbil i Karlstad så blir livet gött. Det är bara att fråga vilken husbilsentusiast som helst! Vi på Västkustens Husbilscenter har sedan 2008 levererat många husbilar till nöjda kunder i Karlstad. Vänd dig till oss om du är husbilssugen!

Köpa husbil i Karlstad

Det ska vara enkelt att köpa husbil i Karlstad. Västkustens Husbilscenter har alla våra husbilar till salu både här på vår egen hemsida samt på Blocket. Där finns det tydliga beskrivningar och bilder på alla objekt. Om du har bestämt dig för en husbil men tycker att det är långt att åka till Stenungsund för att hämta den så ordnar vi med en leverans till dig. Och du är förstås varmt välkommen hit till oss i butiken om du vill känna lite på den först.

Ny eller begagnad husbil i Karlstad?

Att köpa en välbeprövad, nyare begagnad husbil är det vanligaste. Hos oss rullar det in begagnade husbilar varje vecka så det finns oftast väldigt många att välja bland. Och det är bara bra husbilar vi säljer. Det vet vi eftersom vi alltid kvalitetskontrollerar dem innan de säljs! Letar du efter begagnad husbil från Dethleffs, Adria, Hobby, Kabe eller Bürstner så har vi säkerligen någon av dem inne just idag. Och är det en ny husbil du vill ha så har vi flera modeller att välja bland från Pilote och Le Voyageur.

Västkustens Husbilscenter

Vi kommer att göra allt för att du ska bli nöjd med ditt köp av husbil. Personalen guidar dig rätt bland modeller, funktioner och motoralternativ. Vi lämnar bra garantier, både på nya och begagnade husbilar. Dessutom kan vi ordna med finansiering om du vill. Kontakta oss gärna om du vill veta mer eller om du funderar på något som rör husbil i Karlstad.

Ut på tur, aldrig sur

Om du har turen att få semestra med husbil i Karlstad så finns det mycket att både se och göra. Runt Vänern är det fina bilvägar och många ställen att stanna och rasta på. Det kan vara värt att packa med både cyklar och fiskespön när ni ska ta husbilen till Karlstad. Kanske du vill ställa husbilen en stund och ge dig ut med en kajak eller vindsurfingbräda? Året-runt-öppna ställplatser finns det centralt i Karlstad och utanför, i orter som Kil eller Grums.

Missa inte VildaParken i Väse om ni reser som familj.

Snabbanslutning