• Bürstner husbilar är alltid ett bra val
  • Bürstner husbilar är alltid ett bra val

Bürstner husbilar

Bürstner husbilar är mycket populära bland våra begagnade husbilar till salu. Och det är lätt att förstå, för med en husbil från Bürstner så får du ett mobilt hem med det lilla extra. Bürstner husbilar är kända för sina smarta lösningar och goda utrymmen.

Begagnade Bürstner husbilar

Sortimentet vi har med begagnade Bürstner varierar men tillgången är som regel god. I Bürstners modellprogram finns helintegrerade Elegance, halvintegrerade Delfin T, Limited T, Lyseo TD Harmony Line, Lyseo M Harmony Line och Ixeo TL. Bürstner har också sin mycket kompakta Travel Van.

Bürstner erbjuder många olika planlösningar och med 2-5 sängplatser. Alla deras husbilar har gemensamt att de levererar både hemkänsla och körglädje. Förutom design så är det fokus på ergonomi och funktioner. Husbilar för välbefinnande och livsglädje, helt enkelt.

Modellen Delfin är en klassiker som alla Bürstnerfans känner till. Den har fått sig en uppfräschning och en comeback, så inom något år så har vi säkert fått in några fina exemplar att sälja som begagnade.

Begagnat med kvalitet

Innan vi säljer en begagnad husbil så har vi gjort en noggrann kvalitetskontroll av fordonet och prissatt det med ett riktigt bra pris. Visste du att vårt mål är att ha priser som ligger under andra husbilshandlares? Så är det i alla fall, och oftast kan du betala upp till 10-20% mindre om du köper en begagnad husbil av oss.

Köp husbilar från Bürstner hos Västkustens Husbilscenter

I händelse av att vi inte har din drömhusbil bland Bürstner husbilar inne just idag så kan det vara en god idé att bokmärka oss bland dina favoritsidor, och att göra det till en vana att kika in här regelbundet. Eller kontakta oss och fråga vad som är på gång in. Men tills dess, läs gärna mer om Bürstner på deras egen webbplats.

Vi säljer våra begagnade Bürstner via Blocket eller direkt här i vårt Husbilscenter i Stenungsund. Kontakta oss gärna om du vill veta mer. Du hittar oss strax efter avfart 90 från E6.

Snabbanslutning