• Bürstner husbilar är alltid ett bra val
  • Bürstner husbilar är alltid ett bra val

Bürstner husbilar

Vi på Västkustens Husbilscenter är stolta över att vi är auktoriserad återförsäljare för Bürstner.

Bürstner husbilar är mycket populära. Och det är lätt att förstå, för med en husbil från Bürstner så får du ett mobilt hem med det lilla extra. Bürstner husbilar är kända för sina smarta lösningar, goda utrymmen och mycket höga kvalité.

Begagnade Bürstner husbilar

Sortimentet vi har med begagnade Bürstner varierar men tillgången är som regel god. I Bürstners modellprogram finns helintegrerade Elegance, halvintegrerade Delfin T, Limited T, Lyseo TD Harmony Line, Lyseo M Harmony Line och Ixeo TL. Bürstner har också sin mycket kompakta Travel Van.

Bürstner erbjuder många olika planlösningar och med 2-5 sängplatser. Alla deras husbilar har gemensamt att de levererar både hemkänsla och körglädje. Förutom design så är det fokus på ergonomi och funktioner. Husbilar för välbefinnande och livsglädje, helt enkelt.

Begagnat med kvalitet

Innan vi säljer en begagnad husbil så har vi gjort en noggrann kvalitetskontroll av fordonet och prissatt det med ett riktigt bra pris.

Köp husbilar från Bürstner hos Västkustens Husbilscenter

I händelse av att vi inte har din drömhusbil bland Bürstner husbilar inne just idag så kan det vara en god idé att bokmärka oss bland dina favoritsidor, och att göra det till en vana att kika in här regelbundet. Eller kontakta oss och fråga vad som är på gång in. Men tills dess, läs gärna mer om Bürstner på deras egen webbplats.

Vi säljer våra begagnade Bürstner via Blocket eller direkt här i vårt Husbilscenter i Stenungsund. Kontakta oss gärna om du vill veta mer. Du hittar oss strax efter avfart 90 från E6.

Snabbanslutning