Husbilar till salu

Letar du efter bra husbilar till salu? Då kan vi glädja dig med att hos oss på Västkustens Husbilscenter i Stenungsund så hittar du många fina husbilar till salu, både begagnade och nya.

För oss är det självklart att semestern ska spenderas i en husbil. Antingen på en mysig ställplats, på en härlig camping, vid golfbanan eller vid en fin plats ute i naturen. Ta en titt på våra husbilar till salu, förhoppningsvis har vi något som passar er!

Semestersäkert i husbil

Rädda semestern och fyll den med roliga resor och äventyr. Sverige och övriga Europa har många unika platser att upptäcka med en bekväm husbil. Vare sig det är en tur med familjen eller en tripp på tu man hand så har vi en husbil som passar. Med en egen färdigpackad husbil på uppfarten så är du alltid redo för spontana utflykter. Med ett portabelt hem så väljer du själv vart du vill vakna nästa dag. Visst låter det underbart?

Begagnade husbilar till salu

Vi på Västkustens Husbilscenter erbjuder alltid ett stort utbud av begagnade husbilar till salu. När det gäller begagnade husbilar fokuserar vi främst på ”nyare begagnat”, vilket innebär att majoriteten av våra begagnade husbilar är upp till ca 5 år gamla. Men ibland har vi givetvis även äldre husbilar än så till försäljning.

Innan vi säljer en begagnad husbil till dig har vi gjort en noggrann kvalitetskontroll av fordonet och rekonditionerat den så att vi kan leverera en riktigt fräsch husbil. I vissa fall märks det knappt att bilen är begagnad!

Det finns många husbilstillverkare och några av de mest populära är: Adria, Knaus, Pilote, Dethleffs, Le Voyageur, LMC, Bürstner, Sunlight och Weinsberg. Bland våra begagnade husbilar till salu kan du välja bland planlösningar som: integrerad, halvintegrerad med taksäng, alkov eller Van. Även kallad ”plåtis”.

Nya husbilar till salu

Som auktoriserade återförsäljare av Bürstner, LaikaPilote och Le Voyageur, så har vi möjlighet att erbjuda husbilar för alla smaker och behov. Pilote erbjuder husbilar i mängder av modeller och storlekar, medan Le Voyageur är premium-husbilen för er som bara nöjer sig med det absolut bästa. Laika står för kvalité och italiensk design av högsta klass. Bürstner är ett av branschens största varumärken som borgar för husbilar av mycket god kvalité. Vi guidar er gärna i husbilsdjungeln så att ni kan välja den husbil som passar era behov bäst!

Semestra med stil

Våra nya husbilar till salu är skapade för att användas mycket. Du ska trivas så bra i dem att du helst inte vill åka hem. Med välplanerade lösningar och gott om förvaring kan hela familjen och all packning få plats, utan att vara i vägen för varandra. Med rymligt kök, badrum och salong i lyxiga material så känns det knappt att det är en husbil du bor i.

Köp din husbil av Västkustens Husbilscenter i Stenungsund

Kontakta oss om du vill ha mer information om någon av våra husbilar till salu. Eller om du har några frågor om husbilen du spanat in. Västkustens Husbilscenter hittar du i Spekeröd, Stenungsund. Inte speciellt långt från Göteborg, alltså. Hit är du välkommen för att klämma och känna på objekten. Finansiering kan vi ordna förmånligt via Santander Bank.

Ett komplett Husbilscenter

Förutom försäljning av nya och begagnade husbilar så har vi även serviceverkstad för både bil och husbil.

Snabbanslutning