• Husbil, husbilar. Nya och begagnade hos Västkustens Husbilscenter
  • Husbil, husbilar. Nya och begagnade hos Västkustens Husbilscenter

Hobby husbilar

Hobby husbilar vill man gärna åka runt i på semestern. För det blir verkligen som en hobby att upptäcka nya resmål runt om i Sverige och Europa. Och med ett bekvämt boende med dig överallt så är du fri att ta för dig av vad dagen har att erbjuda! Du kommer att få många njutbara utflykter med en husbil från Hobby.

Klassikern Hobby är vad många förknippar med både kvalitet och körglädje. Tyska Hobby har tillverkat husvagnar och husbilar i över 50 år så de vet vad de gör. De har blivit något av en föregångare bland husbilstillverkare och de står för modern design, uppfinningar i framkant och innovativ teknik. Det låter väl inte så dumt?

Ta din Hobby på semester

Hobbyn passar till både långsemestrar och kortare weekendresor. Ta husbilen till fjällen eller till solen. Navigera dig fram och res med familjen eller en partner. Eller helt på egen hand! Med en Hobby får du en pigg motor och gott om utrymmen.

Begagnade Hobby husbilar

Vi har många olika märken att välja bland men våra begagnade Hobby husbilar är alltid populära. Utbudet bland våra begagnade fordon varierar lite men du kommer säkerligen att hitta en som passar. Bland Hobbys modeller finns till exempel Optima Ontour och Optima de Luxe med gott om både sovplatser och styvutrymmen. Hobby husbilar kommer i flera olika planlösningar och alla har gemensamt att de ger en mycket god sovkomfort.

Föredrar du en mindre Van ”plåtis” så har Hobby sin serie Vantana. Den är – som Hobby själva beskriver den – ”Byggd för livet”.

Kvalitet och bra pris

Våra begagnade Hobby husbilar är noga kvalitetssäkrade av oss innan vi lägger ut dem till salu. Vi säljer inte husbilar som är äldre än fem år, för vi vill att de fortfarande ska kännas moderna och säkra på vägarna. Även om vi håller en bra standard på våra objekt så lyckas vi ändå hålla nere priserna, så det är bara till din fördel att köpa begagnat av Västkustens husbilscenter.

Hobby husbilar till salu hos Västkustens Husbilscenter i Stenungsund

Våra husbilar till salu finner du här på vår hemsida, och även i vår butik på Blocket. Vår duktiga personal kommer att guida dig rätt bland modeller, funktioner, finansiering, garantier m.m så kontakta oss gärna eller gör ett besök i vår butik  i Stenungsund. Du hittar oss längst med E6, strax efter avfart 90, norr om Göteborg.

Snabbanslutning