• Husbil, husbilar. Nya och begagnade hos Västkustens Husbilscenter
  • Husbil, husbilar. Nya och begagnade hos Västkustens Husbilscenter

Husbil Göteborg

Är du ute efter en husbil i Göteborg? För husbilssugna Göteborgare är det inte långt till Västkustens Husbilscenter. Vi finns nämligen i Stenungsund, bara 30 minuter från Göteborg city.

Även om det är gôtt i Göteborg så vill man ibland ta sig en go semester och åka bort. Och enligt oss så får du helt klart den goaste semestern i en egen husbil! Då är det bara att packa in och åka iväg när andan faller på. Ta husbilen på sommarsemester, skidsemester eller ha den som ett perfekt boende på festival. Du blir fri att åka vart du vill!

Vi har husbilen för dig

Stor eller kompakt, lång eller kort. Integrerad eller halvintegrerad. Vi har husbilen som rymmer dina behov. Och alltid till ett bra pris! Vi tummar aldrig på kvaliteten och våra begagnade husbilar är inte mer än fem år gamla. Nyare begagnade alltså. På många av dem hittar du praktisk extrautrustning som solceller, navigation och cykelställ. Goda köregenskaper och sköna säten är standard. Du kommer att göra ett bra köp av husbil i Göteborg.

Köpa husbil Göteborg

Västkustens Husbilscenter säljer begagnade husbilar från de mest omtyckta och populära husbilstillverkarna. Vad sägs om en Adria, Knaus, Bürstner, Dethleffs, Hobby, LMC, Sunlight eller en Weinsberg? Vill du ha en helt ny kärra säljer vi fina exemplar från Pilote och Le Voyageur. Välkommen hit på en visning! Eller hör av dig om du har några frågor eller funderingar.

Att semestra med husbil i Göteborg

Göteborg har sina givna resmål som Liseberg, Universeum och Maritiman, men det finns så mycket mer att upptäcka också, speciellt med en husbil i Göteborg. Det finns att göra, kan man säga! I Göteborg och runt om i skärgården så finns det många ställplatser för husbilar och du hittar dem lite varstans. Vissa av dem kan du ställa dig på året runt, till exempel på Björkö, Hönö och Lisebergsbyn. Förutom den inspirerande omgivningen så har området i och runt Göteborg massor av shopping och matställen.

Snabbanslutning