• Husbil, husbilar. Nya och begagnade hos Västkustens Husbilscenter
  • Husbil, husbilar. Nya och begagnade hos Västkustens Husbilscenter

Husbil

Husbilssugen?

Ja, det kan vi förstå! Med en husbil så får du möjlighet att upptäcka nya äventyr och resmål i Sverige och Europa på det absolut roligaste sättet. Bli berest i ditt bekväma, mobila hem. Hos Husbilscenter i Stenungsund så kan du köpa begagnad husbil i toppskick eller en ny som kommer direkt från fabriken.

Husbilscenter har en husbil för alla. Söker du en kompakt bobil med två sängplatser som du får köra med ditt B-körkort så har vi flera stycken att välja bland. Vi har också många större modeller som passar dig som är ute efter en trevlig husbil som rymmer både familjen och hunden. I vår husbilsbutik finner du ibland också några av marknadens största modeller, de som rymmer familjen, hunden och dessutom ett par svärföräldrar.

Antalet husbilar som rullar på våra vägar blir bara fler och fler för varje år. En av de största anledningarna till det är den stora friheten som du kommer att få känna. Med skön komfort och pigga, trevliga motorer så blir det ett rent nöje att semestra med husbil.

Njut av din semester

Ställ in nästa destination i GPS:en, lägg in några rastplatser längs vägen och spela sedan upp en skön spellista i mediacentret. Aktivera farthållaren och sätt dig bekvämt så kan du bara njuta av vyerna och sällskapet. Låt inte årstiden hindra dig från en husbilssemester, många husbilar är gjorda för att kunna användas året om!

Önskas ny eller begagnad husbil?

Köper du en husbil av oss på Västkustens Husbilscenter så är den antingen splitter ny eller nyare begagnad. Eftersom utvecklingen går så fort framåt så har vi i regel inga begagnade husbilar som är äldre än 5 år. Vi vill bara erbjuda dig det bästa, så en begagnad bil hos oss är noga kvalitetssäkrad så att allt fungerar som det ska. På begagnatsidan varierar det lite men vi har oftast många objekt från välkända tillverkare som Adria, Bürstner, Dethleffs, Knaus, Le Voyageur, LMC, Pilote, Sunlight och Weinsberg. Och det bästa av allt är att vi håller ett lägre pris än vad många andra husbilssäljare gör.

Den som köper en ny husbil får såklart också sina fördelar. Som att kunna anpassa interiör och att välja bland komfortpaket och tilläggsutrustning. Vi på Husbilscenter i Stenungsund är auktoriserade återförsäljare av Pilote och Le Voyageur.

Köp husbil av Västkustens Husbilscenter i Stenungsund

Vill du klämma och känna på våra husbilar så hittar du oss i Spekeröd, precis efter avfart 90 från E6. Bor du en bit bort så kan vi ordna med leverans av din nya husbil! Vi erbjuder också finansiering, via vår partner Santander. Du är alltid välkommen att kontakta oss, vid frågor eller funderingar

Snabbanslutning