Begagnade husbilar

Välkommen att ta en titt på våra begagnade husbilar!

Det som vi säljer mest av på Västkustens Husbilscenter är nyare, begagnade husbilar. Vi har alltid många att välja bland och priset är alltid pressat. För vårt mål är att så många som möjligt ska kunna få känna glädjen i att äga en husbil och att få uppleva nya äventyr och destinationer.

Vart vill du vakna nästa dag?

Ja, det bestämmer du och ditt sällskap. Tillåt er själva att samla på många unika upplevelser genom att köpa en av våra nyare, begagnade husbilar. Ordet ”semester” kommer framöver att vara synonymt med frihet, äventyr och glädje. Så ta med familjen eller livskamraten på långa eller korta husbilsturer i Sverige eller Europa. Många av de begagnade husbilarna som vi har till salu är vinterbonade och passar därför utmärkt även under kallare årstider. Så varför inte ta husbilen på skidsemester?

Begagnade husbilar från välkända märken

Teknik och lösningar för ett praktiskt boende i husbilar går fort fram, så därför säljer vi som regel inte begagnade husbilar som är äldre än 5 år. Och vissa av våra begagnade objekt är i toppenskick och så gott som nya, alltså. Innan vi lägger ut dem till försäljning så har vi gjort noggranna kvalitetskontroller. Bland våra mest sålda märken finns husbilar från Adria, Bürstner, Hobby, Kabe & Hymer.

Din perfekta husbil

Alla våra säljare engagerar sig verkligen i att du ska få den perfekta, begagnade husbilen. Och det vare sig du är ett husbilsproffs från början eller ej. De guidar dig genom olika motoralternativ, chassin, dubbelgolv, värmesystem och planlösningar. Innan köpet kommer du att känna dig väl insatt i husbilens alla funktioner och finesser.

Att köpa begagnade husbilar i Stenungsund

Vi har vår husbilsförsäljning via Blocket eller här direkt på plats från Husbilscenter i Stenungsund. Är det så att du bor en bit bort så kan vi ordna med leverans av din nyköpta husbil. Och via Santander så kan vi lösa finansiering även för begagnade husbilar.

Västkustens Husbilscenter

Välkommen att kontakta oss för att ställa frågor eller om du vill ha mer information om våra husbilar till salu. Som ett komplett husbilscenter så har vi försäljning och verkstad, för service och reparationer. Du hittar oss ca 30 minuter norr om Göteborg city, ta avfart 90 från E6 så kommer du rätt.

Vanliga frågor och svar om begagnade husbilar

För att undvika obehagliga överraskningar så bör husbilen vara kontrollerad för brister och fel. Köper du en husbil av oss så har vi redan gjort en kontroll och en bedömning av skicket både för bodel, chassi och motor.

Vi finns här för att guida dig rätt i husbilsdjungeln! Berätta lite om de behov du har på semestern så kommer vi att hitta en husbil som passar utefter dina krav. Många husbilar byggs på samma chassin, oavsett fabrikat, så det är ofta bodelens utformning och funktion som är avgörande.

Vi har ett samarbete med Santander och hjälper gärna till med att ordna med finansiering. Du behöver dock lägga en kontantinsats på minst 20 %.

Snabbanslutning