Begagnad husbil

Att köpa en begagnad husbil är bäst, enligt många husbilsfans. Då är motorn inkörd och klar och det största prisraset har redan inträffat. Perfekt för köpare nummer två, alltså! Hos oss på Västkustens Husbilscenter har vi många fina objekt, så det kommer att bli lätt för dig att hitta en favorit när du ska köpa begagnad husbil.

Njutbara semesterdagar

Med en egen husbil så finns det möjlighet till att vara hur spontan som helst. Ta bara med dig sällskapet, så är du redo för avfärd. Tanka på med bränsle, fyll kylskåpet och ge er ut på äventyr. En tandborste, en bok och en kaffebryggare har du säkert redan packat in som standardutrustning i ditt mobila boende så det behöver du inte tänka på. När du väl har köpt en begagnad husbil så kommer du inte att ångra dig!

Att välja en begagnad husbil 

Det finns en hel uppsjö av husbilsvarianter, och flera av husbilsfabrikaten bygger faktiskt på samma baschassi. En av de vanligaste är Fiat Ducato. Så ofta är det planlösning och inredning som avgör vilken husbil som passar dig bäst. Integrerad, halvintegrerad med taksäng, med alkov eller en Van ”plåtis” kanske? Vi har oftast begagnade husbilar inne med 2-6 st bäddar. Som queenbed, långbädd eller dubbelbäddar.

Sedan har de flesta också massor av praktiska finesser som du kommer att ha glädje av, som pilotstolar, solceller på taket, garage och multimediaenheter. Därutöver är det bra att kika på hur det ser ut med förvaringsmöjligheter och stuvutrymmen för mycket packning eller långa äventyr.

Köp en begagnad husbil

Västkustens Husbilscenter säljer begagnade husbilar. Men vi säljer inga objekt som är äldre än 5 år. Anledningen till det är vi vill sälja husbilar som fortfarande är moderna och med en teknik som fortfarande ligger i tiden. Så du köper alltid en nyare begagnad av oss. Du kommer att få ett bra pris och en kvalitetsstandard som håller måttet.

Västkustens Husbilscenter

Vi säljer kvalitetsmärken som bland andra: Adria, Bürstner, Dethleffs, Knaus, Le Voyageur, LMC, Pilote, Sunlight och Weinsberg. Vi säljer också våra husbilar på Blocket. Finansiering kan ordnas via Santander. Bor du en bit bort kan vi fixa med leverans av din husbil.

Eftersom vårt begagnat-utbud varierar så kan det vara bra att komma hit för att titta och känna på våra husbilar. Du hittar oss intill E6, vid Spekeröd norr om Göteborg. Kontakta oss gärna om det är något du funderar på kring begagnad husbil.

Snabbanslutning