Jobba hos oss

Husbilsmekaniker

Nu utökar vi vårt team med ytterligare en husbilsmekaniker!

Vi erbjuder dig ett ansvarsfullt och varierande arbete med olika typer av husbilsservice, med huvudsaklig fokus på husbilens bo-del. Arbetet innefattar bland annat montering av extrautrustning, kontroll av husbilar innan leverans, olika typer av reparationer i bodelen, felsökning av elektronik, värmepannor, kylskåp, gasol, med mera.

Vi söker dig som är intresserad av fordon och teknik och som är en problemlösare ut i fingerspetsarna. För att passa bra in i rollen som husbilsmekaniker så bör du vara händig, noggrann och ansvarsfull. Du bör vara en lösningsorienterad person som gärna tar sig an nya uppgifter och utmaningar. Som husbilsmekaniker bör du kunna ha förmågan att arbeta självständigt och kunna organisera ditt dagliga arbete effektivt.

Som medarbetare hos oss ingår du i ett härligt team med kollegor inom verkstad och husbilsförsäljning, som alla strävar efter att skapa nöjda kunder.

Obligatoriska kvalifikationer:

 • B-körkort
 • Fordonsmekaniskt intresse
 • Tidigare erfarenhet av verkstadsarbete eller annat praktiskt arbete.

Tidigare erfarenhet av husbilar och husvagnar samt kunskaper i el (främst 12v) är meriterande, men inget krav.

Om anställningen:

 • Heltid
 • Tillsvidare (med 6 månaders provanställning)
 • Fast lön

Kundmottagare/
Arbetsledare verkstad

Nu söker vi förstärkning till vårt verkstadsteam i form av en kundmottagare/arbetsledare!

Som kundmottagare och arbetsledare är du ansiktet utåt för vår verkstad, där du tar emot våra verkstadskunder på plats i vår kundmottagning, samt svarar på förfrågningar via mail och telefon.

Du kommer att arbeta tillsammans i ett härligt team med kollegor inom verkstad och husbilsförsäljning, där din uppgift är att ta emot verkstadsbokningar och fördela dessa mellan dina verkstadskollegor. Du ansvarar över flödet i verkstaden och ser till att alla kunder uppmärksammas och får den hjälp som behövs. Administrativa arbetsuppgifter ingår så som beställning av reservdelar, fakturering, hantering av garantiärenden m.m.

Att hålla hög servicenivå är en mycket viktig del i arbetet, därför söker dig som är positiv och serviceminded, även vid arbete i högt tempo. Som kundmottagare och arbetsledare förväntas du arbeta ansvarsfullt och ta egna initiativ. Du bör vara en ordningsam person som arbetar strukturerat med ordning och reda. Vid behov är du inte rädd att hjälpa till i verkstaden med enklare praktiska uppgifter.

Som kundmottagare och arbetsledare hos oss får du ett varierande arbete med möjlighet att själv strukturera ditt dagliga arbete så som du önskar. Du arbetar tillsammans med erfarna kollegor som gärna hjälper varandra och som strävar efter att skapa nöjda kunder.

Obligatoriska kvalifikationer:

 • B-körkort
 • Tidigare erfarenhet inom serviceyrken eller verkstadsarbete
 • God datorvana
 • Behärska svenska språket i tal och skrift

Erfarenhet av husbilar är meriterande, men inte ett krav.

Om anställningen:

 • Heltid
 • Tillsvidare (med 6 månaders provanställning)
 • Fast lön

Intervjuer sker löpande. Tillträde efter överenskommelse.

Intresserad? Skicka din ansökan till peter@vhcab.se

Snabbanslutning
Vill du jobba hos oss?

Nu anställer vi två nya medarbetare!