• Husbil, husbilar. Nya och begagnade hos Västkustens Husbilscenter
  • Husbil, husbilar. Nya och begagnade hos Västkustens Husbilscenter

Husbil Jönköping

Hallå, alla Jönköpingsbor som letar efter husbil i Jönköping! Vet du att du har Västkustens Husbilscenter endast ca 19 mil bort och att vi kan leverera din nya husbil till Jönköping?

Köpa husbil i Jönköping

Alla våra objekt finns upplagda här på vår hemsida samt på Blocket. Finansiering kan vi ordna så att den passar din budget. Du köper inte bara en husbil utan även en stor frihet. Med ett mobilt hem så bestämmer du själv vart du vill vakna nästa dag.

Njutbara äventyr i husbil

Har du inte upptäckt tjusningen med husbil ännu så är det verkligen inte för sent. Att köpa husbil blir bara mer och mer populärt för varje år och det går hem hos både familjer och par som vill ut och se världen på ett roligt och smidigt sätt.

Nya och begagnade husbilar i Jönköping

Här hos oss på Västkustens Husbilscenter så finner du både nya och begagnade husbilar. När vi kommer till nya husbilar så är vi auktoriserade återförsäljare för Pilote och Le Voyageur. Bland fabrikaten som vi brukar ha inne bland våra begagnade husbilar så finner du bland annat Adria, Bürstner, Dethleffs, LMC, Knaus och Sunlight.

Vi har som en grundregel att inte sälja husbilar som är äldre än fem år. Så även om du inte är den första ägaren så får du tag på en nyare begagnad husbil i gott skick. Alla begagnade fordon vi säljer har gått igenom en noggrann kvalitetskontroll. Via Autokoncept erbjuder vi 12 månaders garanti vid köp av en begagnad husbil.

Västkustens Husbilscenter

Som ett komplett husbilscenter så har vi även en serviceverkstad för husbil, samt en bodelsverkstad där vi kan utföra reparationer eller installationer på själva bodelen av husbilen. Du hittar oss i Stenungsund, strax efter avfart 90 från E6. Du är hjärtligt välkommen att kontakta oss för mer information eller om du vill veta vilka husbilar vi har på väg in till försäljning.

Upplev Jönköping med husbil

E4 mellan Jönköping och Gränna, Vätterleden, är utsedd som en av Europas vackraste vägar. Att glida fram på den med en husbil är något som du kommer att vilja göra om flera gånger, för den är helt magnifik. Den går längs med Vättern och du får därmed en utsikt som inte tillhör vanligheterna.

Från Gränna kan du ta färjan över till Visingsö, och Visingsö bör du inte missa när du semestrar med husbil i Jönköping. Färdas du med husbil i området bör du heller inte missa Turistvägen Omberg-Tåkern för en riktigt naturskön husbilsresa i Småland.

Det finns flera ställplatser för husbilen runt om Jönköping, till exempel på Visingsö, i city eller i Skinnarebo.

Snabbanslutning