• Husbil, husbilar. Nya och begagnade hos Västkustens Husbilscenter
  • Husbil, husbilar. Nya och begagnade hos Västkustens Husbilscenter

Husbil Malmö

Är du intresserad av att köpa husbil i Malmö? Då är du inte ensam, husbilar är populära överallt och det är lite av en husbilsboom i Skåne nu. Västkustens Husbilscenter finns i Stenungsund, men vi kan ordna så att vi möter upp dig och levererar din nyköpta husbil i Malmö.

Semesterdags?

Köp en husbil och ta en paus från storstaden. Med en husbil i Malmö så blir du fri att åka vart du vill! Planera semestern med turer runt om i Sverige, Danmark eller resten av Europa. Med ett mobilt hem i form av en egen husbil så väljer du själv vart du ska dricka morgonkaffet nästa dag.

Nya och begagnade husbilar till Malmö

Bra husbilar till rätt pris är vårt motto! Vi strävar efter att kunna erbjuda priser som ligger 10-20% lägre än hos andra husbilshandlare på marknaden. Utan att för den sakens skull sälja mindre bra husbilar! Västkustens Husbilscenter säljer nyare begagnade husbilar från de mest älskade fabrikaten som: Kabe, Adria, Hymer, Hobby, Dethleffs, LMC, Bürstner m.fl. Utbudet varierar lite över tid, men vi har alltid många bra att välja bland för omgående leverans.

Om du vill vara första ägaren till din nya husbil så erbjuder vi modeller från våra båda premiummärken Pilot och Le Voyageur. De har alla något extra som säkert kan komma att tilltala dig.

Köpa husbil i Malmö

Alla våra objekt till salu ser du här på sidan, eller i vår husbilsbutik på Blocket. När du köper en husbil av oss så får du bra garanti, rätt pris och en husbil som fått godkänt i vår tuffa kvalitetskontroll. Vi kan även ordna med finansiering om du önskar. När köpet är klart kan vi se till att du får hem den utan krångel. Vill du se våra husbilar irl så kommer du till oss via E6, drygt 30 mil norrut från Malmö city. Varmt välkommen att kontakta oss om du har några funderingar kring husbil i Malmö.

Att semestra med husbil i Malmö och Skåne

Det finns gott om ställplatser för husbil i Malmö. Grand Circus Hotel och Lagunen är några bra exempel som erbjuder de faciliteter du kan behöva på din husbilssemester. Ska du semestra i Skåne så kommer du att häpna över de sandstränder som finns. Ta en tur till Falsterbo och sätt fötterna i den vita sanden på Skanörs strand. I motsatt riktning ligger Österlen, och på en semester med husbil är det många sevärda stopp där som du bör lägga in i navigatorn.

Snabbanslutning