• Husbil, husbilar. Nya och begagnade hos Västkustens Husbilscenter
  • Husbil, husbilar. Nya och begagnade hos Västkustens Husbilscenter

Husbil Stockholm

Är du intresserad av att köpa husbil i Stockholm? Ja, det skulle kunna bli ett av dina bästa beslut, faktiskt. Välkommen in på vår sida och scrolla runt bland våra nya och begagnade husbilar till salu. Och vi ordnar såklart med leverans till dig i Stockholm om du bestämmer dig för att slå till på ett av våra fordon.

Friheten med husbil 

Köper du en husbil så får du dessutom en massa frihet på köpet. Friheten med att kunna ta dig dit du vill, när du vill – och med vem du vill! Det låter väl fantastiskt härligt? Semesterfeeling går att få vilken helg som helst, bara man vill. Och med ett mobilt hem så blir det genast mycket enklare.

Ny eller begagnad husbil, Stockholm

Vare sig du är nybörjare eller husbilsproffs, så kommer du att hitta en husbil som faller dig i smaken. Välj bland våra små, kompakta och lättkörda husbilar som passar på småvägar eller i stadstrafik. Eller välj en motsats bland de riktigt lyxiga husbilarna, i vissa av dem kan du faktiskt få med dig en mindre personbil bak i det inbyggda garaget. Däremellan har vi många fina familjefavoriter att välja bland. Så vi erbjuder verkligen alla sorters husbilar i Stockholm.

Vi är auktoriserade återförsäljare i Sverige av två premiummärken bland husbilar, Pilote och Le Voyageur. Om du väljer att köpa en ny husbil tillverkad av någon utav dem så kommer du att få möjlighet till att få den helt efter ditt eget tycke och smak, eftersom anpassningsmöjligheterna är enorma!

Bland våra begagnade husbilar hittar du älskade märken som: Kabe, Hobby, Dethleffs, Knaus, Adria, Bürstner, LMC mfl. Utbudet som finns varierar ständigt, så håll koll här på vår sida om du inte hittar din favorit just idag. Eftersom den kanske kommer in imorgon!

De begagnade husbilarna vi har till salu är inte mer än 5 år gamla, så de är nyare begagnade. Vi strävar också efter att alltid kunna sälja dem med ett toppenpris, upp till 20% lägre än hos andra handlare. Det går alltså att göra riktiga fynd här hos oss!

Köp din husbil av oss, smidigt och bekvämt

Västkustens Husbilscenter ligger i Stenungsund, bredvid E6 en bit norr om Göteborg. Vi ordnar gärna med leverans av din husbil till Stockholm. Samt finansiering om du önskar. Kontakta oss gärna om du vill veta vilka husbilar som är på väg in. Eller om du har några andra frågor kring husbil i Stockholm. När du är husbilssugen finns vi här för dig!

Semestra med husbil i Stockholm

Om du har lyckan att få färdas med husbil i Stockholm så finns det mycket att både se och göra. För med ett sprudlande cityliv och med Stockholms skärgård så kan du få både shopping, kulturupplevelser och naturupplevelser. Och ställplatser finns det flera stycken, Tantolunden på Södermalm är ett exempel som är öppen året runt. Under sommarsäsongen är Dalarö Gästhamn ett fint alternativ för dig som ska ställa husbil i Stockholm.

Snabbanslutning