• Husbil, husbilar. Nya och begagnade hos Västkustens Husbilscenter
  • Husbil, husbilar. Nya och begagnade hos Västkustens Husbilscenter

Husbil Örebro

Så du letar efter en perfekt husbil i Örebro? Välkommen in på vår sida! Här får du möjlighet att välja och vraka bland nya och begagnade husbilar. Västkustens Husbilscenter ligger i Stenungsund, inte ens 30 mil från Örebro centrum. Går du i husbilstankar så är det väl värt ett besök. Väljer du att köpa en husbil av oss så kan vi se till att du får den levererad hos dig i Örebro. Alla objekt som vi har till salu idag finns här på sidan, i vår butik i Stenungsund samt i vår butik på Blocket.

Att välja sin husbil

Varje husbil som finns till salu har en utförlig beskrivning, men vi berättar gärna mer om dem om du kontaktar oss. I moderna husbilar finns det all möjlighet till att kunna uppfylla dina önskemål. Generellt kan man säga att det finns husbilar med 2 och upp till 6 sovplatser. Bland dem kan man välja mellan integrerade, halvintegrerade eller med sovalkov. Eller för paret eller den mindre familjen, varför inte välja en smidig van, så kallad ”plåtis”?

Många husbilar bygger man på samma sorts chassi, Fiat Ducato är en av de vanligare. Detta gör att husbilstillverkarna lägger allt krut på själva bodelen och ser till att det blir så ombonat och praktiskt som möjligt. Många husbilar görs vinterbonade så att de går finfint att använda året om.

Ny eller begagnad husbil, Örebro

Är du ute efter en glänsande och helt ny husbil från fabrik så har vi nöjet att kunna erbjuda husbilar från både Pilote och Le Voyageur. Dessa båda märken är vi auktoriserade återförsäljare för. Bland våra begagnade husbilar så varierar tillgången, men några vanliga favoriter som säljer snabbt är: Knaus, Kabe, LMC, Dethleffs, Bürstner, Adria och Weinsberg.

Vi säljer inga begagnade husbilar som är äldre än fem år. Vissa är så faktiskt så nya att man knappt kan tro att de är använda alls!

Att köpa husbil från Västkustens Husbilscenter

När du köper en begagnad husbil av oss så får du den noga kontrollerad i både funktionalitet och kvalitet. Vi lämnar också bra garantier. Dessutom har vi som mål att prissätta husbilarna med ett bra pris. Faktum är att oftast så är våra priser bra mycket lägre än hos andra handlare. Och är du i behov av finansiering så har vi en bra partner i Santander. Tveka inte med att kontakta oss om det är något som du funderar på när det gäller husbil i Örebro.

Spendera kvalitetstid med din husbil i Örebro

Om du färdas med husbil i Örebro så kan du kryssa fram mellan alla olika nationalparker och naturreservat, för det finns många vackra naturupplevelser i Örebro. Och för familjen på resa i Örebro, så är det i princip ett måste att ta ett stopp vid Gustavsvik och upplevelsebadet Lost City. Efter det badäventyret så tar ni natten i husbilen, som trötta, lyckliga och skrynkliga människor! Ställplatser går att hitta vid Tysslingen eller Gustavsvik.

Snabbanslutning