• Husbil, husbilar. Nya och begagnade hos Västkustens Husbilscenter
  • Husbil, husbilar. Nya och begagnade hos Västkustens Husbilscenter

Pilote Galaxy

Pilote Galaxy är den helintegrerade husbilen som ger dig stor valfrihet. Vill du ha en lyxig husbil som du kan anpassa till max, då är det en Pilote Galaxy du ska välja! Med sina 12 modeller i 2 utrustningsnivåer, Essentiel och Sensation, och med nästan 100 tillval på det så kommer du att kunna uppfylla alla dina önskemål.

Pilote Galaxy husbil

Förutom att de är snygga, pålitliga och roliga att köra så är de också oerhört praktiska. Glid fram på vägen med panoramasikt och slipp ljudet från onödigt buller, Galaxyn är bra isolerad. Denna lyxkryssare till husbil har dubbelgolv, det ger ett slätt golv utan nivåskillnader och du får extra stuvutrymmen i det. I loungen har du panoramasoltak. Och i vilken modell du än väljer så får du ett välutrustat kök och ett elegant badrum. I de större modellerna är badrummet separerat från resten, med skjutbara väggar.

Gör din husbil personlig

Du får många alternativ att välja mellan när det gäller färger och materialval till inredningen. När vi kommer till planlösningar så är det populärt med en stor säng i mitten, ”drottningsäng” i Pilotes husbilar. Det frigör mycket utrymme runt om sängen. I vissa modeller går det att få sängen elektrisk, så att du kan ställa in höjden på huvudänden för en extra skön sömn. Men det finns flera alternativ för sovplatser i Pilote Galaxy, så du kommer att hitta en som passar familjen.

Pilote Galaxy kommer i längder från 6,99 till 7,89 meter. Med hjälp av backkameran så blir det enkelt att backa och parkera även med denna stora husbil.

Men väder och vind då?

Galaxyn har ett hageltåligt tak och ytterväggar i aluminium. Dubbelgolvet isolerar bra och det är monterat en värmeanordning från TRUMA. Dörrarna är utrustade med kompressionslås på dubbel list, vilket garanterar vatten- och lufttäthet. Alla tankar är frostsäkrade. Denna husbil passar alltså lika bra på skidsemestern som på solsemestern.

Ett bra köp heter Pilote Galaxy

Ja, som sagt det finns nästan oändligt med anpassningsmöjligheter och här har vi bara nämnt några exempel. Kom in till oss så ska vi guida dig rätt, våra säljare är välutbildade på Pilote. Hos oss på Västkustens Husbilscenter säljer vi både nya och nyare begagnade husbilar från Pilote. Vi lämnar bra garantier och ett bra pris!Vill du prova att bygga din egen Galaxy? Testa då Pilotes konfigurationsverktyg. I verktyget ser du alla kombinationer som går att få, samt de skillnader på vikt, pris och funktion som uppkommer.

Auktoriserade återförsäljare

Västkustens Husbilscenter i Stenungsund är auktoriserade återförsäljare av Pilote. Kontakta oss gärna om du vill veta mer om Pilote Galaxy eller någon av andra husbilar vi har till salu.

Snabbanslutning