• Husbil, husbilar. Nya och begagnade hos Västkustens Husbilscenter
  • Husbil, husbilar. Nya och begagnade hos Västkustens Husbilscenter

Husbilar

På ställen där det finns gott om husbilar så vet man att där finns det gott om glada människor. För husbilar innebär så mycket glädje och minnesvärda ögonblick. Så är det dags för dig att ställa dig bland den glada skaran med husbilsägare eller är du redan en inbiten husbilsentusiast som vill uppgradera dig? I vilket fall så har du hamnat rätt, för Västkustens Husbilscenter i Stenungsund har husbilar till salu, både nya och begagnade.

Begagnade husbilar

Adria, Bürstner, Dethleffs, Knaus, Le Voyageur, LMC, Pilote, Sunlight och Weinsberg. Alla är välkända tillverkare av bekväma husbilar. De är kända för att ha utmärkt komfort och härliga köregenskaper. Bland våra begagnade fordon kommer du att hitta din perfekta husbil bland integrerade, halvintegrerade med taksäng, med alkov eller som van (plåtis). Och storleksmässigt då? Oftast har vi inne husbilar som har sovplatser för 2-6 personer. Några modeller är kompakta och får framföras med B-körkort medan de större kräver ett C1-körkort.

Den vanligaste basen som husbilar byggs på är Fiat Ducato. Med en bra bas så får du en bra förarmiljö som är fullpackad med teknologi som ger mycket körglädje. Dessutom får du en pigg motor och ofta en automatlåda.

Du får många fördelar med begagnat

De flesta begagnade objekt har också dubbelgolv, några fördelar med det är att det ger bra ljudisolering och extra styvutrymmen. Många av våra begagnade husbilar har pilotstolar, cykelställ, markis och solceller på taket. Bland så mycket annat, som gör din husbilssemester både rolig och praktisk.

Och om man jämför med andra handlare så har vi på Husbilscenter i Stenungsund upp till 20% lägre priser på våra begagnade husbilar. Vi ser också till att endast sälja begagnade fordon som är under 5 år gamla. Och de är såklart alltid noga kvalitetstestade innan försäljning vidare till dig.

Nya husbilar

Pilote och Le Voyageur är de märken som vi är auktoriserade återförsäljare för när du är ute efter en fabriksny husbil. Pilote är kända för bra planlösningar och rymlighet i bodelen. I Pilotes modellprogram finns många favoriter som Galaxy, Pacific och Foxy Van.

I en Le Voyageur snålas det inte med lyx och utrustning. De är inredda mer eller mindre som en lägenhet och i bodelen är det mycket material som trä och glas. De bör upplevas, så varmt välkommen in i butiken!

Västkustens Husbilscenter i Stenungsund

Vi erbjuder våra kunder finansiering via Santander. Du hittar oss i Spekeröd, strax norr om Göteborg. Förutom försäljning av begagnade och nya husbilar så har vi en verkstad för både husbilar och bilar. Där utför vi service och reparationer, vi är alltså ett komplett husbilscenter.

Våra objekt finns till försäljning även på Blocket och har du inte möjlighet att komma hit så kan vi ordna med leverans av din husbil till en annan ort. Välkommen att kontakta oss för mer information eller om du har några frågor.

När du är redo för att skapa minnen och nya äventyr med husbil så vet du vart du ska vända dig!

Västkustens Husbilscenter i Stenungsund, för försäljning och service.

Snabbanslutning