• Husbil, husbilar. Nya och begagnade hos Västkustens Husbilscenter
  • Husbil, husbilar. Nya och begagnade hos Västkustens Husbilscenter

Husbilar

På ställen där det finns gott om husbilar så vet man att där finns det gott om glada människor. För husbilar innebär så mycket glädje och minnesvärda ögonblick. Så är det dags för dig att ställa dig bland den glada skaran med husbilsägare eller är du redan en inbiten husbilsentusiast som vill uppgradera dig? I vilket fall så har du hamnat rätt, för Västkustens Husbilscenter i Stenungsund har husbilar till salu, både nya och begagnade.

Begagnade husbilar

Adria, Bürstner, Dethleffs, Knaus, Le Voyageur, LMC, Pilote, Sunlight, Hymer, Carthago, och Weinsberg. Alla är välkända tillverkare av bekväma husbilar. De är kända för att ha utmärkt komfort och härliga köregenskaper. Bland våra begagnade fordon kommer du att hitta din perfekta husbil bland integrerade, halvintegrerade med taksäng, med alkov eller som van (plåtis). Och storleksmässigt då? Oftast har vi inne husbilar som har sovplatser för 2-6 personer. Några modeller är kompakta och får framföras med B-körkort medan vissa av de större kräver ett C1-körkort.

Den vanligaste basen som husbilar byggs på är Fiat Ducato. Med en bra bas så får du en bra förarmiljö som är fullpackad med teknologi som ger mycket körglädje. Dessutom får du en pigg motor och för dig som vill ha automatlåda så finns även detta i vissa bilar.

Nya husbilar

Pilote , Laika och Bürstner är de märken som vi är auktoriserade återförsäljare för när du är ute efter en fabriksny husbil. Pilote är kända för sitt stora utbud av olika planlösningar och ljusa stilrena interiörer. I Pilotes modellprogram finns många favoriter som Galaxy, Pacific och Foxy Van.

Bürstner är ett av branschens starkaste varumärken, som kännetecknas av hög kvalité och driftsäkerhet. Bürstner erbjuder husbilar i alla storlekar. Allt från de allra minsta urban campers och vans upp till sitt stora 9-meters flaggskepp ”Elegance”.

Laikas husbilar präglas av gedigna hantverk i kombination med italiensk design av högsta klass. Laika har ett brett modellutbud med allt från kompakta vans/plåtisar till större exklusiva halvintegrerade och helintegrerade husbilar.

Västkustens Husbilscenter i Stenungsund

Vi erbjuder våra kunder finansiering via Santander. Du hittar oss i Spekeröd, strax norr om Göteborg. Förutom försäljning av begagnade och nya husbilar så har vi en verkstad för både husbilar och bilar. Där utför vi service och reparationer, vi är alltså ett komplett husbilscenter.

Våra objekt finns till försäljning även på Blocket och har du inte möjlighet att komma hit så kan vi ordna med leverans av din husbil till en annan ort. Välkommen att kontakta oss för mer information eller om du har några frågor.

När du är redo för att skapa minnen och nya äventyr med husbil så vet du vart du ska vända dig!

Västkustens Husbilscenter i Stenungsund, för försäljning och service.

Snabbanslutning