• Husbil, husbilar. Nya och begagnade hos Västkustens Husbilscenter
  • Husbil, husbilar. Nya och begagnade hos Västkustens Husbilscenter

Husbil Trollhättan

Är det dags att köpa husbil i Trollhättan? Gör en bra affär och köp den av oss på Västkustens Husbilscenter i Stenungsund. Vi säljer nyare begagnade och helt nya husbilar från svenskarnas favoritmärken. Vårt mål är att erbjuda dig ett bra urval bland moderna husbilar, och till ett lite lägre pris än hos andra handlare. Du hittar oss i Stenungsund, eller närmare bestämt i Spekeröd, inte ens 50 minuter från Trollhättan.

Ny eller begagnad husbil i Trollhättan

Västkustens Husbilscenter har en specialitet och det är att sälja bra husbilar till rätt pris. Vi säljer mest av begagnade husbilar men även många som är helt splitter nya. Är du på jakt efter en ny husbil så har vi många modeller att välja bland, från Pilote eller Le Voyageur.

Drömmer du om en husbil från Bürstner, Kabe, Hobby, Adria, Hymer, LMC eller Carthago så är det stor chans att vi har en begagnad inne för omgående leverans. Vårt utbud bland begagnade husbilar varierar dagligen, så vårt tips är att bokmärka den här sidan för att sedan återkomma hit igen och kika varje dag. Annars är du alltid välkommen att kontakta oss och fråga vilka husbilar som vi har på väg in.

Västkustens Husbilscenter i Stenungsund

Hos oss blir köpet enkelt och smidigt. Vi kan ordna med finansiering och givetvis lämnar vi garantier när vi säljer husbil i Trollhättan. Eftersom vi är ett fullskaligt husbilscenter så har vi även en bodelsverkstad samt en Bosch Car service verkstad. Så välkommen att lämna in både bil och husbil för service eller reparation, oavsett märke.

Unna dig en husbil

Med en husbil så kommer varje resa att bli så komfortabel och bekväm som det bara går. Du har alltid med dig allt du behöver, och du behöver inte tänka på dyra hotellnotor eller hur kallt det kommer att bli i tältet. Den största fördelen med en husbil är att du alltid har en skön säng och ett praktiskt kök nära till hands. Ha husbilen redo på uppfarten så kan du vara spontan i ditt resande. Med en husbil i Trollhättan så kommer en helt ny värld att öppnas för dig och ditt sällskap. Det låter väl inte så dumt?

Med husbil i Trollhättan

Åk husbil i Trollhättan och njut av livet. Trollhättan har en utmärkt turistbyrå mitt på Drottningtorget. Kika in där och be om tips på dagsutflykter med husbil. Därifrån är det också nära till det omtalade fall- och slussområdet, som du inte får missa om du semestrar i Trollhättan. Ställplats till husbilen finns vid Koberg GK eller vid slussområdet.

Snabbanslutning