• Husbil, husbilar. Nya och begagnade hos Västkustens Husbilscenter
  • Husbil, husbilar. Nya och begagnade hos Västkustens Husbilscenter

Pilote Husbil

Med en Pilote husbil så kan du känna dig som hemma, fastän du är på väg. Dessa välplanerade husbilar har allt som du behöver av utrymme, komfort och fiffiga finesser. Körglädje och minnesvärda upplevelser, ja det får du på köpet!

Eftersom Pilote har ett mycket brett utbud och stora valmöjligheter så har vi möjlighet att erbjuda en Pilote husbil anpassad efter varje unikt behov. Smarta planlösningar som sparar plats och skapar utrymmen gör att du kommer att trivas bra i din Pilote. Frågan som du kommer att ställa dig efteråt är: ”Varför köpte jag inte en husbil från Pilote tidigare?”

Pilote Husbil

Franska Pilote är kända för sin utpräglade känsla för skön komfort och dessutom praktiska detaljer. De bygger också samtliga av sina husbilar på stabila chassin från kända tillverkare, som till exempel Fiat ducato. Pilote själva uttrycker sin framgång med omtyckta husbilar genom att säga: ”vi föreställer oss att vi reser med dig ombord på din Pilote”.

Och Pilote har tillverkat kvalitetshusbilar riktigt länge. Den första integrerade husbilen såldes faktiskt redan 1985! Men sedan dess har det verkligen hänt mycket med utvecklingen, och resultatet har vi här:

Pilote Foxy Van

Snabb och smidig som en räv. Så kan man beskriva Foxy Van, denna plåtis som många älskar högt. Snirkliga vägar kommer inte att vara något hinder längre, för du kan ta dig fram i princip överallt med en sådan kompakt husbil som Foxy Van är. Med en pigg och kraftfull motor, bekväma säten och med sköna sängar nära tillhands så kan du åka både långt och länge, utan att plågas. Du kommer nog snarare att längta efter nästa husbilsresa.

Pilote Pacific

Denna halvintegrerade modell från Pilote husbil går att få i många varianter och storlekar. I Pacific får du utrymme till både anpassningar och packning. Familjen åker alltid tryggt och säkert i denna stabila husbil. Här finns gott om plats för både matlagning och chill. Pacific är en riktig familjefavorit alltså!

Pilote Galaxy

Husbilarnas kunglighet. Integrerade Galaxy har allt som du kan önska, och lite till. Vad sägs om att kunna välja mellan 12 varianter och 2 olika utrustningsnivåer som standard? Utöver det så får du en förstklassig finish på både utsidan och insidan. Förutom detta så bjuder Galaxy på panoramasikt från förarstolen och dessutom goda köregenskaper, som gör varje semester till en njutning.

Ny eller begagnad Pilote Husbil?

Västkustens Husbilcenter har många husbilar hemma. Fördelen som du får med att köpa en ny, det är att du själv bestämmer vilken planlösning och designpaket du vill ha. Fördelar med begagnade är att de redan är inkörda, beprövade och att priset har sjunkit. Men med vilken du än väljer så kommer du att få en riktigt bra husbil.

Köp Pilote Husbil av Västkustens Husbilscenter

Vi är auktoriserade återförsäljare

Du hittar oss i Stenungsund, en bit norr om Göteborg, strax efter avfart 90 från E6. Här säljer vi både nya och begagnade Pilote husbilar. Välkommen in och snacka lite husbil med oss, för det är det roligaste vi vet! Eller kontakta oss via mejl eller telefon.

Snabbanslutning
Vill du jobba hos oss?

Nu anställer vi ytterligare en mekaniker!