• Husbil, husbilar. Nya och begagnade hos Västkustens Husbilscenter
  • Husbil, husbilar. Nya och begagnade hos Västkustens Husbilscenter

Husbil Lilla Edet

Hej! Söker du husbil i Lilla Edet? Då har du turen med dig, för Västkustens Husbilscenter ligger i Spekeröd, Stenungsund. Tar du väg 167 så är vi inte ens en halvtimme bort. Här kommer du att hitta en husbil att trivas med.

Sugen på en husbil?

Som husbilssugen Lilla Edet-bo kan det vara skönt att ha oss nära, för husbilar bör ju upplevas på riktigt. Så gör ett besök till vårt husbilscenter och se vad vi har att erbjuda. Välj bland splitternya husbilar, eller nyare begagnade. Vi har allt från riktigt rymliga familjefavoriter, till mindre husbilar för två.

Verkstad för husbil, Lilla Edet

Vi har även serviceverkstad och en bodelsverkstad som är lämpade för dig som har husbil i Lilla Edet. Vi kan alltså båda sälja dig en ny husbil och serva eller uppgradera en husbil som du redan äger.

Ny eller begagnad husbil, Lilla Edet

Om ditt val faller på att köpa en ny husbil så har vi våra båda premiummärken Le Voyageur eller Pilote att visa dig. Pilote har modeller som Van, Galaxy och Pacific och de alla har gemensamt att de är gjorda för att upptäcka världen med. I vårt begagnatutbud kan du hittar omtyckta modeller från populära husbilsmärken som Hobby, Kabe, Adria, Carthago, Dethleffs, Bürstner m.fl. Och alla har de tagit sig igenom vår hårda kvalitets- och funktionskontroll av begagnade husbilar. Vi har som regel att inte sälja några husbilar som är äldre än fem år, eftersom vi vill att du ska få dig en modern husbil som kommer att hålla länge i din ägo.

Köp husbilen av Västkustens Husbilscenter

Vi gör det lite lättare för dig när det kommer till ett husbilsköp. Med kunnig personal, bra garantier och fina finansieringsförslag så kommer du att bli riktigt nöjd. Förutom det tidigare nämnda så lämnar vi ett riktigt bra pris, så blir vi svårslagna när du ska köpa husbil i Lilla Edet. Kontakta oss gärna om du vill veta mer, eller se våra aktuella öppettider inför ett besök.

Med husbil i Lilla Edet

Lilla Edet har en lång och spännande historia, och det finns flera museer och hembygdsgårdar att hålla utkik efter längs vägen. Glöm inte fiskespöt om du ska färdas med husbil runt Lilla Edet, för laxfiske är stort här vid Göta älv. Köp ett fiskekort och försök att slå rekordet här på 18,1 kg lax!

Och om du inte vill prova på tjusningen med att fricampa i Lilla Edet, så finns närmsta ställplats i Prässebo/Vikemaden.

Snabbanslutning