• Husbil, husbilar. Nya och begagnade hos Västkustens Husbilscenter
  • Husbil, husbilar. Nya och begagnade hos Västkustens Husbilscenter

Husbil Borås

Men vad roligt att du letar efter en husbil i Borås! Varmt välkommen till Västkustens Husbilscenter sida. Här kommer du att hitta din perfekta husbil. Välj bland nya eller begagnade husbilar och välj bland en mängd olika märken, planlösningar och storlekar.

Västkustens Husbilscenter finns i Stenungsund, ca 10 mil från Borås. Många tycker att det är värt att åka en liten bit, för vår personal är fantastisk samtidigt som våra priser är lägre än hos de flesta andra husbilshandlare. Dessutom är utbudet bland våra husbilar stort. Om du vill att vi ordnar med leverans av din nya husbil till Borås så fixar vi det, inga problem.

Ny eller begagnad husbil i Borås

De flesta husbilar som vi säljer är nyare begagnade. När du köper en begagnad husbil så får du den noga kvalitetstestad av oss och den är som regel inte äldre än fem år. För vi vill att du ska rulla säkert med din husbil i Borås och runt om i resten utav Sverige. Eller Europa. För med en modern och bekväm husbil kommer du att bli sugen på att åka långt. Med god komfort i både förarmiljö och bodel så kommer du att trivas på semestern.

Västkustens Husbilscenter

Vårt begagnatutbud varierar lite men oftast hittar du välskötta exemplar från Pilote, Adria, Dethleffs, Knaus, Bürstner och Kabe. Vi säljer många nya husbilar också och de premiummärken som vi är auktoriserade återförsäljare för är Le Voyageur samt Pilote. Välkommen hit för att ta en titt på våra objekt eller kontakta oss om det är något du vill veta om dem. Västkustens Husbilscenter har också en egen serviceverkstad och en bodelsverkstad som är lämpad för dig som redan äger en husbil som behöver servas i närheten av Borås.

Att åka husbil i Borås

Det finns mycket att se och göra för den som reser med husbil i Borås. Det är bra vägförbindelser och det finns många ställplatser för husbil. Det finns aktiviteter som passar för hela familjen, eller det äventyrslystna paret. Tar du husbilen till Borås så bör du inte missa Borås djurpark, Upzone äventyrspark, District Zone eller att shoppa i Knalleland. Husbilen ställer du bäst på Astern eller vid Sturebadet, strax utanför Borås.

Snabbanslutning