Integritetspolicy

Här följer lite kortfattad information om hur vi behandlar dina personuppgifter och vad som sparas om dig när du kontaktar oss, köper ett fordon eller använder vår webbplats husbilscenter.se.

GDPR, dataskyddsförordningen

Vi värnar om din integritet och skyddar dina personuppgifter. Vi är därför angelägna om att de personuppgifter som samlas in om dig lagras och hanteras på ett tryggt och säkert sätt, och i enlighet med dataskyddsförordningen.

Detta innebär att vi har rutiner och regler kring dataskydd, t ex att vi skickar dina uppgifter på ett säkert sätt och säkrar att personalen endast har tillgång till de uppgifter de behöver för att utföra sitt arbete. Det kan vara ditt namn, e-postadress, telefonnummer, postadress, registreringsnummer eller annan relevant information. Genom att köpa ett fordon eller beställa tjänster hos oss samtycker du till att vi behandlar dina personuppgifter.

Ditt namn och personuppgifter kan vi komma att använda till:

  • kontakt via e-post, telefon eller kontaktformulär 
  • kundregister
  • orderregistrering
  • offert
  • avtal
  • tidsbokning
  • intresseanmälan

Genom att ha läst detta anses du vara informerad om vilka personuppgifter vi behandlar om dig. Om du har några frågor om hur dina personuppgifter hanteras, vilka personuppgifter vi har sparade om dig eller om du vill ta tillbaka ditt samtycke så är du välkommen att kontakta oss.

Mer information om GDPR finner du hos Integritetsskyddsmyndigheten. Vår partner för fordonsvisare och söktjänst är Campagon, läs deras integritetspolicy här.

Cookies

Cookies finns på sidan för att göra din upplevelse på den lite bättre. Om du fortsätter att använda vår hemsida utan att ändra dina inställningar, utgår vi från att du inte har några problem med att ta emot våra cookies. Du kan när som helst välja att radera eller stänga av cookies i din webbläsares inställningar.

En cookie är en liten textfil som skickas från vår webbserver och som lagras på din dator. Cookien i sig innehåller inte någon personlig information, utan används endast för att förenkla för dig i användandet av vår hemsida. Den kommer heller inte att påverka din dator på något sätt. Det finns två typer av cookies. Den ena kallas för session cookies. Den fungerar så att den lagras tillfälligt i din dators minne när du är inne och surfar på sidan, för att sedan försvinna i samband med att du stänger din webbläsare.

När du surfar runt på vår webbplats och besöker adresser som innehåller husbilscenter.se, används session cookies i exempelvis formulär. Det innebär att dina uppgifter tillfälligt sparas om du har fyllt i dem på en sida och sedan måste backa tillbaka en sida. På så sätt slipper du fylla i alla dina uppgifter igen.

Den andra typen av cookie sparar en fil under en längre tid på din dator. Den använder vi oss av för att göra det enkelt för dig när du återbesöker husbilscenter.se. Du kommer till exempel att märka att sidan laddas snabbare nästa gång.

Cookies visar oss också hur du använder vår webbplats och det kan hjälpa oss att förbättra den.

Vi kommer inte att använda cookies i några andra kommersiella syften. Vår hemsida är säker (https) och inga uppgifter kommer att nå en tredje part.

Denna integritetspolicy uppdaterades senast den 18 februari 2021 och kan komma att ändras. Om vi gör väsentliga ändringar i policyn så kommer vi meddela dig, genom att publicera en ny version här på vår hemsida.

Snabbanslutning
Vill du jobba hos oss?

Nu anställer vi ytterligare en mekaniker!