• Husbil, husbilar. Nya och begagnade hos Västkustens Husbilscenter
  • Husbil, husbilar. Nya och begagnade hos Västkustens Husbilscenter

Husbil Uddevalla

Är du på jakt efter en husbil i Uddevalla? Då ska vi se till att du kommer vidare mot din husbilsdröm! För här hos oss på Västkustens Husbilscenter finns ett stort utbud av husbilar, både nya och begagnade. Om du följer E6 söderut är det endast 5 mil från Uddevalla till Västkustens Husbilscenter i Stenungsund. Så det är lätt värt ett besök.

Nybörjare eller husbilsproffs?

Det spelar ingen roll! Vi guidar dig rätt bland karosser, motorer och extrautrustning. Vi har husbilar som kommer att ge glädje åt både barnfamiljer och äventyrslystna par. Även om Uddevalla är trevligt så kan det vara härligt att få möjlighet till att åka på äventyr med husbil över hela landet.

Hitta husbil Uddevalla

Vi säljer många husbilar till kunder i Uddevalla och det är våra begagnade fordon som är mest populära. Utbudet varierar lite, men oftast hittar du husbilar från Adria, Hymer, Dethleffs, Bürstner, LMC och Knaus. Vi säljer inte husbilar som är äldre än fem år så de är nyare begagnade. Och alla har de passerat vår kvalitetskontroll. Dessutom så strävar vi alltid efter att kunna ge dig ett riktigt bra pris när du ska köpa husbil.

Ifall du är ute efter en sprillans ny husbil så är Västkustens Husbilscenter auktoriserade återförsäljare för de båda fabrikaten Pilote och Le Voyageur. Populära modeller från Pilote är Galaxy, Pacific och Foxy Van.

Vi kan också ordna med både finansiering och leverans till Uddevalla.

Hör gärna av dig

Gör ett besök eller kontakta oss på Västkustens Husbilscenter om du går i tankar på husbil i Uddevalla. Vi utför även service och har en egen bodelsverkstad. I den kan vi serva och reparera din husbil. Eller montera extrautrustning som backkamera, solceller, cykelställ eller navigation.

Ska du köra husbil i Uddevalla?

Missa inte Hästepallarna

Hästepallarna i Uddevalla är sedan länge utsett till Sveriges vackraste infartsväg. Den är fantastiskt vacker och där slingrar sig vägen fram längst med en bedårande utsikt över Byfjorden. I framsätet på en husbil så sitter du på första parkett över denna magnifika vy. Spana ut över Skeppsviken och se hur den stolta Uddevallabron sträcker sig fram.

Tänk på att när du ska färdas med husbil i Uddevalla så bör du alltid ha en picknickkorg redo för att avnjutas på en mysig plats nära vattnet. För det finns gott om utsiktplatser som inte bör missas. Sedan kanske du blir sugen på ett salt dopp vid Gustavsberg? Packa badkläderna, för det kan bli svårt att motstå.

Snabbanslutning