• Husbil, husbilar. Nya och begagnade hos Västkustens Husbilscenter
  • Husbil, husbilar. Nya och begagnade hos Västkustens Husbilscenter

Nya husbilar

Är du ute efter en trogen semesterpartner så är du på rätt spår. Västkustens Husbilscenter i Stenungsund har många nya husbilar i butiken för omgående leverans. 

För både nya och redan inbitna husbilsentusiaster så är den goa känslan man får av en helt ny husbil svår att slå. En helt ny, glänsande husbil som ingen har sovit i tidigare fångar lätt ditt intresse. Och det är verkligen något speciellt med att få ta en ny husbil ut på premiärturen och sedan veta att det kommer få bli många fler turer och äventyr.

Vi vill ge dig wow-känslan över att ha hittat rätt husbil

Kom in till oss så ska vi visa våra fina husbilar. Många av dem ser ganska så lika ut på utsidan, därför är det främst på insidan som du hittar deras olikheter. Varje modell har sin egen karaktäristiska inredning och planlösning. Vi bjuder på stor expertis inom nya husbilar, men främst inom de märken som vi är auktoriserade för, Pilote och Le Voyageur.

Nya husbilar från Pilote

Pilote bygger husbilar för att låta dig upptäcka världen. Välj mellan helintegrerade eller halvintegrerade karosser. Pilote har allt från mindre, lättmanövrerade husbilar för 2 personer till större familjehusbilar. I Pilotes modellprogram hittar du husbilar som är gjorda för att användas året runt. Med bra isolering och utmärkta värmesystem så kan du använda Piloten även till vinterresor.

Nya husbilar från Le Voyageur

Vägens lyxyacht heter Le Voyageur. Kryssa fram med en husbil av högsta klass, för komforten i dessa fordon är svårslagen. Med lyxiga material och med breda utrymmen är husbilen en upplevelse i sig. Det finns flera modeller i Le Voyageurs linjer, den minsta modellen är 6,8 m och den största är 8,74 meter lång. Vad sägs om en husbil som är fullpackad med teknologi och som du dessutom kan ta med dig personbilen bak i garaget? Då är det en Le Voyageur du ska ha.

Välkommen som kund hos Västkustens Husbilscenter

Välkommen in för att titta på våra husbilar, det är högst troligt att du kommer att hitta din perfekta husbil här. Vi säljer husbilar för äkta njutning och minnesvärda upplevelser. Vi har också många begagnade fordon inne. Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer. Du hittar oss vid E6 Spekeröd, avfart 90, norr om Göteborg. Finanisiering kan vi ordna via Santander.

Snabbanslutning