Boka tid/Offertförfrågan


  Verkstad för husbil och personbil

  Bosch Car service

  Vi på Västkustens Husbilscenter är glada och stolta att tillhöra Bosch Car service, som har över 16.000 verkstäder i mer än 150 länder. Vi servar både husbilar och personbilar – oavsett märke!

  Verkstad för personbilar och husbilar

  Hos oss kan du alltid räkna med ett väl utfört arbete – oavsett om det gäller din personbil eller husbil. Vår egen verkstad är komplett utrustad för att kunna hjälpa våra kunder på bästa möjliga sätt. Vi som arbetar på verkstaden utbildas kontinuerligt för att kunna erbjuda bästa möjliga service.

  Husbilsverkstad för både bodel och bildel

  Vår egen verkstad är specialiserad på husbilar och kan hjälpa er med det mesta när det gäller er husbil. Vi kan genomföra service och reparation av både bodelen (t.ex. värmepannor, kylskåp, täthetskontoller, gasolprovtryckning m.m.) och bildelen (t.ex. motorservice, felsökning, reparationer m.m.). Vi kan även montera en mängd olika typer av extrautrustning på er husbil, så som t.ex: markis, cykelhållare, solcell, hydrauliska stödben, backkamera m.m.

  Kontakta oss för servicerådgivning

  Vi kan hjälpa er att hålla reda på serviceintervall och genomföra det som krävs för att hålla er bil eller husbil i gott skick. Kontakta oss så vägleder vi er när det gäller serviceintervall m.m.

  Kontaktuppgifter verkstad

  För en offert eller tidsbokning vänligen använd formuläret högst upp på denna sida, eller kontakta oss på mail eller telefon:

  Telefon: 0303-920 60 E-post: verkstad@vhcab.se

  Öppettider: vardagar kl. 7.00 – 16.30 (Lunch kl. 13.00 – 13.40)

  Snabbanslutning