Boka tid/Offertförfrågan


  Verkstad för husbil och personbil

  Ge din bil eller husbil lite omtanke och service med jämna intervaller. Västkustens Husbilscenter är en auktoriserad Bosch Car service verkstad för service och reparation av husbilar och bilar i Stenungsund.

  Vi servar alla märken, personbilar och husbilar. Hos oss får du ett väl utfört arbete och generösa garantier. Bokar ni er service i god tid så finns det möjlighet att låna en av våra lånebilar medan vi servar er husbil eller personbil. Gratis, förstås!

  Verkstad och service för bilar

  Att bilen strular är aldrig kul. Märkliga ljud eller att bilen beter sig annorlunda kan bero på så många olika saker och har man inte tiden eller kunskapen till att meka, ja då är det lika bra att lämna in den till någon som är proffs! Vi på Västkustens Husbilscenters verkstad har många duktiga mekaniker som gärna tar sig an din bil.

  Bosch Car service

  Våra mekaniker löser problem med motor, bromsar, elsystem, däck m.m. När det gäller husbilar så ordnar vi även med det mesta i bodelen, t.ex. värmepannor, kylskåp, vattensystem m.m. Hör av er till oss, så hjälper vi er!

  Verkstad och service för husbilar

  Att utföra service och reparationer på en husbil är lite annorlunda. Därför är vår verkstad utrustad med rejäla liftar som klarar upp till 8 ton. Förutom reparationer och sedvanlig service så har vi en bodelsverkstad där vi kan – bland annat – se över gasolen, göra fuktkontroller och montera tillbehör på din husbil.

  Kontakta oss för servicerådgivning

  Med en komplett ifylld servicebok så håller ni bilens hälsa i god form. Slipp onödiga problem genom att regelbundet serva er bil eller husbil. Vi kan hjälpa er att hålla reda på serviceintervall och genomföra det som krävs för att hålla er bil i gott skick. Kontakta oss så vägleder vi er när det gäller serviceintervall m.m.

  Kontaktuppgifter verkstad

  För en offert eller tidsbokning, vänligen använd formuläret nedan eller kontakta oss på mail eller telefon.

  Telefon: 0303-920 60
  E-post: verkstad@vhcab.se
  Vardagar kl. 7.00 – 16.30 (Lunch kl. 13.00 – 13.40)

  Snabbanslutning