SE VÅRA HUSBILAR HÄR

Om oss

I Spekeröd, precis intill E6 i höjd med Stenungsund, finns vår husbilsanläggning – Västkustens Husbilscenter. Här hittar du ett stort utbud av både nya och begagnade husbilar till försäljning, samt vår verkstad som kan serva, felsöka och reparera både bildelen och bodelen på din husbil.

Vi har sålt husbilar sedan 2008, och vi vill med vår erfarenhet och kunskap vara er trygga partner i husbilslivet. Hos oss är alla välkomna – oavsett om man är husbilsexpert eller helt novis inom området. Här kan du alltid räkna med ett ärligt och professionellt bemötande.

Återförsäljare för Pilote, Bürstner och Laika

Västkustens Husbilscenter i Stenungsund är återförsäljare för husbilstillverkarna PiloteLaika och Bürstner.

Pilote är idag tack vare sitt gedigna modellprogram, sin smakfulla design och konkurrenskraftiga priser en av Sveriges mest populära husbilstillverkare. I Pilotes modellprogram finns allt från små plåtisar till stora helintegrerade husbilar.

Laikas husbilar präglas av gedigna hantverk i kombination med italiensk design av högsta klass. Varje husbil är en robust och exakt bearbetad helhet där inget har lämnats åt slumpen. Laika har ett brett modellutbud med allt från kompakta vans/plåtisar till större exklusiva halvintegrerade och helintegrerade husbilar.

Bürstner är ett av Europas absolut starkaste husbilsvarumärke. Bürstners husbilar kännetecknas av tysk byggkvalité och praktiska lösningar, kombinerat med smakfull design och ett stort utbud av modeller och planlösningar. Vi är stolta att kunna erbjuda Bürstners modelleutbud som innefattar allt från små campervans till stora helintegrerade husbilar.

 

Hos oss finns alltid ett stort utbud av nya husbilar, så att du som besökare enkelt kan hitta den modell som passar dig bäst.

Stort utbud av begagnade husbilar hos Västkustens Husbilscenter

Försäljning av begagnade husbilar är en stor del av verksamheten hos Västkustens Husbilscenter i Stenungsund. Tack vare våra goda inköpskanaler och vårt flöde av inbyten så erbjuder vi alltid ett intressant utbud av begagnade husbilar av olika fabrikat. Under högsäsong får vi in begagnade husbilar varje vecka.

Våra begagnade husbilar kontrolleras noga innan försäljning, och vid behov genomgår de service samt besiktning. Dessutom erbjuder vi generösa garantier. Allt för att det ska vara enkelt och tryggt för dig som köpare. Utöver detta så försöker vi alltid erbjuda riktigt bra priser!

Västkustens Husbilscenter har verkstad för husbilar och personbilar

I vår välutrustade Bosch Car Service bilverkstad har vi möjlighet att serva, felsöka och reparera din husbil eller personbil. Verkstaden har högt i tak och är väl anpassad för att serva husbilar, med exempelvis stora liftar som klarar husbilar upp till 8 ton.

Vi kan även se till att bodelen i din husbil är väl fungerande och anpassad efter dina behov. Vi utför t.ex. fukttester, gasolprovtryckning, montering av extrautrustning, felsökning av värmepannor och kylskåp m.m.

Finansiering

Majoriteten av våra kunder väljer att finansiera sitt husbilsköp med hjälp av vår samarbetspartner – Santander Consumer Bank. Oavsett om du söker ett husbilsägande med låg månadskostnad eller en enkel tillfällig finansiering så har vi lösningen för dig. Vi kan erbjuda många förmånliga finansieringsupplägg och skräddarsyr finansieringen så att den passar dig och din plånbok.

Snabbanslutning