• Husbil, husbilar. Nya och begagnade hos Västkustens Husbilscenter
  • Husbil, husbilar. Nya och begagnade hos Västkustens Husbilscenter

Bilverkstad Stenungsund

Är det dags att kontakta en bilverkstad i Stenungsund?

Då har du nära till Västkustens Husbilscenter. Här utför vi reparationer och service på både personbilar och husbilar, och de behöver inte vara inköpta hos oss för att vi ska ta emot dem. Vi är en auktoriserad Bosch Car service bilverkstad så du ska veta att vi alltid utför våra jobb med bravur.

Bosch Car service

Bosch är världens största underleverantör till bilindustrin och som en del av ett professionellt verkstadsnätverk så ger det oss många fördelar. Fördelar som i sin tur även gynnar dig som kund, som till exempel supersnabba leveranser av reservdelar till alla olika bilmärken.

Med bred kompetens så erbjuder vi dig rådgivning, reparationer och service. Vi lämnar också bra garantier på våra utförda jobb. Bokar du verkstadstid i god tid så har vi fri lånebil att erbjuda till dig som kund.

Bilverkstad Stenungsund

Service och reparation – personbil

Har servicelampan börjat lysa eller är det något annat problem med din bil? Ingen panik, vi hjälper dig. Vi har en fullt utrustad verkstad och vår personal har gedigen erfarenhet och kunskaper om allt som berör motor, elektronik, bromssystem, däck, ljus och glas. Med andra ord så kan de allt som berör bilar.

Husbil – service och reparation

Vi har en bilverkstad som är anpassad för att kunna ta hand om även större bilar och husbilar. Liftarna kan lyfta ända upp till 8 ton och det är högt till taket.

Förutom sedvanliga reparationer och service av din husbils motordelar och chassi så har vi en bodelsverkstad där vi kan erbjuda bland annat fukttester och provtryckning av gasolen. Där kan vi också hjälpa till med montering av tillbehör till din husbil.

Kontaktuppgifter bilverkstad Stenungsund


När det är dags att kontakta Västkustens Husbilscenter bilverkstad Stenungsund, vänligen använd formuläret nedan eller kontakta oss på mail eller telefon.

Boka tid/offertförfrågan


    Snabbanslutning