• Husbil, husbilar. Nya och begagnade hos Västkustens Husbilscenter
  • Husbil, husbilar. Nya och begagnade hos Västkustens Husbilscenter

Finansiering husbil

Finansiering / Inbyten / Garantier

Smidig finansiering när du köper husbil

Västkustens Husbilscenter kan hjälpa dig med finansiering av husbil. Vi arbetar med de ledande bankerna och finansbolagen för att kunna ger er flexibla lösningar och konkurrenskraftiga priser. Våra finansieringsalternativ är mycket enkla, i regel har vi en kredit klar inom 5 minuter vid köp av husbil. Lägsta kontantinsats vid finansiering är 20 % (i enlighet med konsumentkreditlagen). Kontantinsatsen kan t.ex. bestå av ert inbyte. Vid köp av husbil kan ni betala via Swish, banköverföring samt till vårt bankgiro (vid husbilsköp tar vi ej kort eller kontanter).

Inbyten

Västkustens Husbilscenter tar gärna emot inbyten. Det behöver inte enbart vara en husbil, det vi kan även vara din personbil, husvagn, nyare MC och vissa båtar. Normalt vill vi titta på ert inbyte innan vi kan ge er ett exakt bytesvärde. Prata gärna med oss så kan vi berätta mer!

Allmän information om garantier

Fabriksgarantier

Fabriksgarantier gäller i de flesta fall i 2 år från bilens första leveransdag. För en husbil är det ofta flera olika leverantörer av garantin. Är det t.ex. en husbil byggd på Fiat-chassi så står Fiats verkstäder för garantiåtaganden. Garantiåtaganden för husbilens bodel står i regel den återförsäljare som levererade husbilen ny för.

Täthetsgaranti

Täthetsgarantier lämnas från tillverkaren av husbilen och gäller  normalt i 5-12 år beroende på fabrikat. Denna täthetsgaranti gäller i regel enbart under förutsättning att årliga fuktkontroller är korrekt genomförda och dokumenterade hos en auktoriserad återförsäljare. Eventuella garantiåtaganden/åtgärder för täthetsgarantien utförs normalt av den återförsäljare som levererat bilen när den var ny.

Garantier på begagnade husbilar

Västkustens Husbilscenter har i samarbete med Autoconcept möjlighet att erbjuda 12 månaders garanti vid köp av en begagnad husbil. Denna garanti omfattar viktiga basfunktioner i husbilen, både för bildelen och för bodelen. En garanti från Autoconcept är rikstäckande, vilket innebär att du som köpare har möjlighet att välja vilken verkstad som ska utföra eventuella garantiåtaganden. Bor du långt från oss kan du alltså välja en verkstad nära dig, du slipper således långa körsträckor för eventuella garantireparationer. En garanti från Autoconcept fungerar i praktiken ungefär som en försäkring, men den är helt utan självrisk. Läs gärna mer här: autoconcept.se

Vi på Västkustens Husbilscenter lämnar i vissa fall även en egen garanti på begagnade fordon. Hör med din säljare som kan berätta mer om garantier på det fordon ni vill köpa.

Varmt välkommen till oss på Västkustens Husbilcenter i Stenungsund!
Snabbanslutning