• Husbil, husbilar. Nya och begagnade hos Västkustens Husbilscenter
  • Husbil, husbilar. Nya och begagnade hos Västkustens Husbilscenter

Verkstad & service

Välkommen att lämna din bil hos oss för verkstad och service! Västkustens Husbilscenter servar och reparerar både din bil och din husbil, oavsett märke. Du hittar oss i Stenungsund, ca 30 minuter norr om Göteborg.

Bosch Car service – för allt din bil behöver

Vi är en verkstad inom Bosch Car service. Det innebär att vi är fullt utrustade för att kunna ta oss an bilar med både äldre och med den senaste teknologin, och från alla biltillverkare. Vi får också snabba leveranser av alla slags reservdelar. Som en del av Europas största verkstadskedja lämnar vi också generösa garantier på våra utförda jobb.

Behöver du en fri lånebil från oss under en dag, boka din verkstadstid i god tid. Vi samarbetar med bilprovningen i Stenungsund så i mån av tid hos dem så kan vi åka dit och släcka eventuella 2:or.

Regelbunden service förlänger livstiden på din bil, så missa inga stämplar!

Lämna bilen eller husbilen till oss för verkstad och service inom:

Vi utför regelbunden service och garantireparationer. Vi reparerar även bilar för försäkringsärenden eller utom garantin. När våra mekaniker skött om din bil och du lämnar vår verkstad så kommer ditt fordon att vara i topptrim.

Verkstad och service för bil och husbil i Stenungsund

Vår verkstad är gjord för att kunna ta emot större fordon, upp till 8 ton. Det gör att vi kan serva både motordelen och bodelen i din husbil. Vi hjälper dig bland annat med att montera extrautrustning och tillbehör. Låt oss utföra regelbundna fukttester och provtryckning av gasol mm.

Läs mer om vår bodelsverkstad.

Kontaktuppgifter verkstad

För tidsbokning eller frågor, vänligen kontakta oss på mail eller telefon.

Telefon: 0303-920 60
E-post:  verkstad@vhcab.se
Vardagar 7.00 – 16.30

Lunchstängt kl. 13.00 – 13.40

Snabbanslutning