• Hymer Husbilar säljer vi som nyare begagnade
  • Hymer Husbilar säljer vi som nyare begagnade

Hymer Husbilar

Hymer husbilar är för många synonymt med bara ”husbil”. För Hymer är en sådan självklar tillverkare som liksom alltid har synts på våra vägar. Detta innovativa, tyska kvalitetsmärke har sett till att stå för kvalitet, komfort och kult, sedan 1957. Hymer har flera design- och innovationspriser i bagaget och vi förstår varför.

Tysk kvalitet

Hymer är partner med Mercedes Benz och många av de lyxigare modellerna bygger de därför på ett baschassi som är av sorten Mercedes Sprinter. En del av modellerna bygger de upp på chassit Fiat ducato.

På varje baschassi byggs en bodel som är lätt, men samtidigt mycket hållbar och stabil. Du får fantastiska köregenskaper och en husbil som är rolig att både köra och att vistas i. Interiören är alltid smakfull och välplanerad. I Hymer husbilar finns det gott om styvutrymmen och smarta lösningar som gör din semester lite bättre.

Hytta din perfekta Hymer bland integrerade, halvintegrerade eller Camper vans. Modellutbudet är brett och det finns en husbil för varje familj, smak och behov.

Begagnade Hymer husbilar till salu

Västkustens Husbilscenter säljer som regel inte husbilar som är äldre än fem år. Detta är för att vi vill sälja dig en husbil som fortfarande är modern och som håller en hög säkerhetsstandard. En nyare begagnad Hymer är ett bra köp. Vilka husbilar vi har inne varierar väldigt mycket, men oftast har vi flera exemplar av Hymer husbilar inne för omgående leverans.

Även om kvaliteten på begagnade Hymer husbilar brukar vara top notch så går vi ändå igenom varje husbil noga och kollar så att allting fungerar innan du får köpa den. Att den håller vår Husbilscenter-standard inför ett köp, så att säga. Därmed kan vi också ge dig en begagnat-garanti, via Autoconcept, på nygamla Hymer husbilar.

Sälj din Hymer till oss

Hymer har ett bra andrahandsvärde och efterfrågan är alltid stor. Därför tar vi gärna emot din Hymer husbil som inbyte eller för försäljning. Vi ser till att den kommer att få glädja sin nästa ägare!

Västkustens Husbilscenter i Stenungsund

Du hittar oss strax efter avfart 90, från E6 norr om Göteborg. Vi kan ordna med leverans av Hymer husbilar i flertalet orter, om det är så att du bor en bit bort. Vi kan även stå till tjänst med att ordna finansiering vid ett husbilsköp. Varmt välkommen som kund!

Snabbanslutning