• Husbil, husbilar. Nya och begagnade hos Västkustens Husbilscenter
  • Husbil, husbilar. Nya och begagnade hos Västkustens Husbilscenter

Kabe husbilar

Kabe husbilar är svensk kvalitet när den är som bäst. Med en husbil som är tillverkad i Sverige och för vårt svenska klimat så kommer du inte att bli besviken! Kabes kvalitet genomsyrar hela husbilen och du får utmärkta egenskaper för isolering, ventilation, värmesystem, fönster och inredningskonstruktion. Kabe passar alltså att använda på sommaren, såväl som på vintern. De flesta husbilar från Kabe byggs på chassin från Fiat ducato eller Mercedes Benz så du får en säker husbil med goda köregenskaper och en mycket trevlig förarmiljö. Dessutom med olika finesser som gör det lite roligare att köra också.

Semestra med Kabe

Med en Kabe så kommer det inte att bli några problem med att få med hela familjen på husbilssemester. Packa med badkläder, cyklar och sällskapsspel. Och fikakorg såklart! Fyll kylskåpet med svalkande drycker och ställ in navigatorn på spännande utflyktsmål och ge er iväg! Alla kommer att trivas, såväl mindre barn som tonåringar och vuxna. Åk bekvämt och sov sedan gott i husbilen.

Begagnade Kabe husbilar

Småländska Kabe brukar stå högt på önskelistan för den som är på jakt efter en bra, begagnad husbil. Vi på Västkustens Husbilscenter säljer nyare begagnade husbilar, så det finns en stor chans till att vi har riktigt fräscha Kabe husbilar inne idag. På grund av tillgång och efterfrågan så varierar vårt begagnatutbud dagligen, men du ser alla våra husbilar till salu här på hemsidan. Eller via vår butik på Blocket! Vi strävar efter att alltid ge dig ett riktigt bra pris också.

Kabes modellprogram

Västkustens Husbilscenter säljer inga husbilar som är äldre än fem år så vilken du än köper av oss så är den nyare begagnad. Kabes modeller utvecklas till det bättre för varje år. Tekniken är numera väldigt modern, och i nyare årsmodeller så får du bland annat en manöverpanel med touchscreen. Varje serie går också att få i olika storlekar och varierande antal sovplatser.

Classic är precis som det låter, den klassiska instegsmodellen. En halvintegrerad kaross där du får det du behöver i en husbil, och lite till.

Royal crossover är en lyxhusbil fullspäckad med komfort, finesser och teknik.

Crown. Helintegrerad husbil med lite extra av allt. Som gjord för att glida fram som en kunglighet på vägen.

Imperial är premiumlinjen med husbilar som mer känns som mobila lyxlägenheter. För dig som inte nöjer dig med mindre!

Van. En kompakt och mycket välutrustad ”plåtis”. För paret som vill upptäcka världen i en perfekt liten husbil.

Kabe husbilar – köp dem till rätt pris hos Västkustens Husbilscenter

Innan vi säljer en husbil så har vi givetvis testat den noga och kontrollerat så att allt fungerar som det ska. Vi lämnar bra garantier och kan hjälpa till med finansiering. Besök oss på plats i vår husbilshall i Stenungsund eller kontakta oss om du vill veta mer om vilka begagnade Kabe husbilar vi har inne för omgående leverans.

Snabbanslutning