Laika husbilar

Laika husbilar är kända för att vara lyxiga och exklusiva, både interiört och exteriört. Vi på Västkustens Husbilscenter är väldigt glada och stolta över att vara återförsäljare av detta klassiska premiummärke. En husbil från Laika ger dig garanterat ett fint hantverk i form av välarbetade detaljer och smarta lösningar. Husbilarna tillverkas i italienska Toscana, i en av Europas mest moderna fabriker.

Laika husbilar – serier och modeller

KREOS är Laikas premiumserie. I Kreos-modellerna är mångsidiga lösningar kombinerade med lyx och teknik. Du får högsta möjliga körkomfort och en gränslös design. Husbilarna är byggda på chassi från Fiat Ducato AL-KO vilket gör att husbilen blir säker, låg och stabil samtidigt som motorn ger mycket körglädje. Invändigt så är LED-belysningen något som sticker ut eftersom den är så behaglig. Interiören är i vacker trä och med smakfull textil på dynor och kuddar.

Tillverkad i Italien men perfekt överallt

Laika Kreos 5000 är den halvintegrerade husbilen som är rymlig på höjden vilket möjliggör högre skåp och mer förvaringsutrymme. Laika tillverkar också serien med helintegrerade Kreos 7000 & Kreos 8000. Här har du riktigt rymliga och bekväma husbilar som är ett nöje att använda året om, tack vare utmärkta värmesystem, isolering och dubbelgolv. De välplanerade köken med sina ergonomiska former och stora arbetsytor gör det roligt att laga mat på semestern. Och när vi kommer till sängarna… ja, då snackar vi sovkomfort av högsta klass.

KOSMO är Laikas instegsserie som kommer i en mängd olika planlösningar och karosser. Van, compact, alkov, halvintegrerad eller helintegrerad, här finns oändliga möjligheter och något för alla. Med en Laika Kosmo är det bara att åka ut och upptäcka världen med en bekväm, säker och välplanerad husbil.

Laika ECOVIP är en älskad klassiker i ny tappning. Ecovip kommer som Camper Van, halvintegrerad eller helintegrerad. Laika utlovar utmärkt teknik och en blandning av skönhet, komfort och äventyr. Vi kan inte annat än att hålla med för den lockar verkligen till både spontana resor över helgen och längre resor ut i världen. Till Italien, kanske?

Laika husbilar – Tradition och hantverk sedan 1964

Framtidsvision, innovation och nya reseidéer, det var drivkraften för Laikas grundare när han tillverkade den första husvagnen år 1964. Namnet Laika och loggan med den bevingade greyhounden inspireras av – som du kanske redan anar – den första levande varelsen som åkte ut i rymden, rymdhunden Lajka.

Västkustens Husbilscenter

Välkommen in till oss på Västkustens Husbilscenter i Stenungsund för att uppleva våra Laika husbilar. Vi ska hjälpa dig att hitta dina drömmars husbil. Här har vi många husbilar, både nya och begagnade, för omgående leverans och vi har ständigt flera husbilar på väg in. Se våra aktuella öppettider och kontaktuppgifter. Du kan också läsa alla detaljer och se bilder på Laika husbilar på Laikas egen hemsida.

Snabbanslutning